«Ναι» από ΚΑΣ για επίδειξη του Κωστέτσου έξω από το Ηρώδειο

❱❱ Ο Βασίλειος Κωστέτσος θα φέρει τις δημιουργίες υψηλής ραπτικής του στο… Ηρώδειο! Για να είμαστε πιο ακριβείς, στην πλατεία που βρίσκεται μπροστά από το μνημείο, μια απόφαση για την οποία γνωμοδότησε θετικά χθες το απόγευμα το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.Τα μέλη του ΚΑΣ έδωσαν ομόφωνα το πράσινο φως στα αιτήματα της εταιρίας Βασίλειος Κωστέτσος ΕΠΕ για την πραγματοποίηση μιας επίδειξης μόδας στις 31 Μαρτίου, αλλά και για τη φωτογράφιση και την κινηματογράφηση της εκδήλωσης. Η ώρα έναρξης της επίδειξης, που δεν θα ξεπερνά σε διάρκεια τη μισή ώρα, έχει οριστεί για τις 13.00 και οι προσκεκλημένοι θα είναι περί τα 200 άτομα, τα οποία θα εισέρχονται στο σημείο με προσκλήσεις.

Ζητούν σχέδιο

Τα περίπου 30 μοντέλα που θα πάρουν μέρος σε αυτήν την επίδειξη θα βαδίζουν σε κυκλική διαδρομή κατά μήκος τμήματος της πλατείας, το οποίο μένει να διευκρινιστεί, καθώς το συμβούλιο ζήτησε να κατατεθεί σχέδιο, στο οποίο θα δηλώνεται το τμήμα που θα χρησιμοποιηθεί για την εκδήλωση, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με την πρόσβαση των επισκεπτών.

Οπως έγινε γνωστό, στη νοτιοανατολική γωνία της πλατείας θα τοποθετηθεί μια μικρή τέντα, ένας χώρος αναμονής για τα μοντέλα, τα οποία θα προετοιμαστούν εκτός του χώρου, ενώ στο σημείο έναρξης της σκάλας ανόδου προς την πλατεία του Ηρωδείου θα τοποθετηθεί ένα πάνελ με το λογότυπο της εταιρίας.

Σχολιάζοντας την πρόταση κάποιων μελών να καθιερωθεί η χρήση του αύλειου χώρου του μνημείου για τέτοιου είδους εκδηλώσεις, η πρόεδρος του ΚΑΣ, γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη, διευκρίνισε ότι «μπορεί να δίνεται κατά περίπτωση και όχι πολύ συχνά».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ