Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Με γιο εφοπλιστή η Μιζεράκη του «Power of love»

❱❱ Το love story της παίκτριας του «Power of love» με τον Γιάννη ΛεβεντάκηΣκάει κι άλλη «βόμβα» με τη σφραγίδα του «Power of love»! Η Στέλλα Μιζεράκη, το πολυσυζητημένο κορίτσι του reality που απασχόλησε πρόσφατα την επικαιρότητα επειδή ανάρτησε στο Instagram φωτογραφίες της με φόντο την τουρκική σημαία, έχει ένα μυστικό κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη! 

Δυστυχώς για την ίδια, δεν το ξέρουν μόνο… οι κάμποι και το βουνό, αλλά το έχει μάθει κι ένας άνθρωπος που έζησε μαζί της στη βίλα του Σκάι και πλέον έχει αποχωρήσει από αυτήν. «Η Στέλλα τα έχει με τον Γιάννη Λεβεντάκη, τον γιο του γνωστού εφοπλιστή Γιώργου Λεβεντάκη, και το κρύβει.

mizeraki 4

Ο λόγος που μπήκε στο reality είναι για ν’ αποκτήσει δημοσιότητα και να βγάλει χρήματα! Δεν ψάχνει την αγάπη» μας μετέφερε το εν λόγω άτομο, υποστηρίζοντας πως η «άτακτη» ξανθιά διατηρεί καθημερινή επικοινωνία με τον σύντροφό της μέσω μηνυμάτων στα social media, ενώ τηλεφωνιούνται κιόλας κάθε φορά που εκείνη παίρνει έξοδο από τη βίλα του Σκάι.

Προσωπική ζωή

Η αλήθεια είναι ότι η Στέλλα Μιζεράκη έχει κατηγορηθεί ανοιχτά από συμπαίκτες της ότι «παίζει» γενικά με τα υποψήφια αμόρε της, ισχυρισμός που φαίνεται ότι έχει βάση τώρα που βγαίνουν στη… φόρα νέα δεδομένα για την προσωπική ζωή της.

Το βέβαιο είναι πως η sexy παίκτρια του «Power of love» έχει πετύχει τον στόχο της κατά το ήμισυ, αφού με τούτα και με εκείνα οι προβολείς της δημοσιότητας είναι διαρκώς στραμμένοι επάνω της. Μέχρι προχθές δεχόταν απίστευτο κράξιμο επειδή είχε τη μάλλον άτυχη έμπνευση να φωτογραφηθεί στην Κωνσταντινούπολη με φόντο την τουρκική σημαία, μπροστά στο τζαμί Mecidiye Mosque, και ν’ ανεβάσει κατόπιν τις εικόνες της στο Instagram, τη στιγμή που το κλίμα ανάμεσα στην Ελλάδα και τη γειτονική χώρα είναι τεταμένο λόγω της σύλληψης και της φυλάκισης των δύο στρατιωτικών μας από τους Τούρκους.

mizeraki 3

Φυσικά, έπειτα από τον σάλο αφαίρεσε τις επίμαχες φωτογραφίες από τον λογαριασμό της. Για να δούμε, όμως, τώρα πώς θα δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα της σχέσης της με τον Γιάννη Λεβεντάκη.

Ο πρώην στρίπερ και το περίεργο παρελθόν του Παναγίδη

Οι αποκαλύψεις για τους παίκτες του «Power of love» δεν έχουν τέλος. Ο ίδιος άνθρωπος που πρόδωσε το μυστικό της Στέλλας μάς μαρτύρησε κι άλλα πικάντικα μυστικά και ζουμερές λεπτομέρειες, όπως επίσης ένα σκηνικό που συνέβη στη βίλα, αλλά κόπηκαν στο μοντάζ από την παραγωγή! Παίκτης του reality υπήρξε στο παρελθόν στρίπερ σε κλαμπ της λεωφόρου Συγγρού. Ο «γλυκούλης», που τώρα αναζητά την αληθινή αγάπη, ήταν «wild boy» με στρινγκ βρακάκι πάνω στη σκηνή και έπαιρνε άριστα στον lap dance!

mizeraki 2

«Δεν του φαίνεται καθόλου τώρα πια. Ο ίδιος φροντίζει να βγάζει προς τα έξω ένα χαμηλό προφίλ, δείχνοντας πολύ σοβαρός και συνεσταλμένος» μας είπε η πηγή μας, που όμως έχει… ράμματα για τη γούνα και του Δώρου Παναγίδη. «Μια συμπαίκτριά του γνώριζε πως ο Δώρος ήταν παντρεμένος με παιδιά και τον κάλυψε. Η ίδια, μάλιστα, συνεργαζόταν με την πρώην γυναίκα του κι έκαναν και στενή παρέα» αναφέρει το… βαθύ λαρύγγι του «Power of love» και κάνει… φινάλε με ένα σκηνικό που κατέγραψαν οι κάμερες, αλλά δεν το είδαμε ποτέ: «Ενας από τους παίκτες δήλωσε στις κάμερες πως μητέρα του ήταν η π…α του χωριού και της πήραν τα παιδιά τα ιδρύματα και τα έδωσαν για υιοθεσία. Οπως συμπλήρωσε, και ο ίδιος είναι υιοθετημένος και αναζητά τ’ αδέλφια του. Βέβαια, αυτό δεν προβλήθηκε ποτέ».   

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...