Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

«Σνίφαρε κόκα και άρχισε να ουρλιάζει»

❱❱ Η συγκλονιστική μαρτυρία του τραγουδιστή Δημήτρη Διπλάρη για πρώην σύντροφό του, την τραγική ιστορία της οποίας έκανε βιντεοκλίπΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

«Πήρε κοκαΐνη και άρχισε να ουρλιάζει και να παραφέρεται! Δεν μπορούσα να την ελέγξω». Συγκλονίζει η αφήγηση ανερχόμενου τραγουδιστή για πρώην σύντροφό του που έχασε τη ζωή της «χτυπημένη» από τη μάστιγα των ναρκωτικών.

Ο Δημήτρης Διπλάρης έκανε βιντεοκλίπ μια τραγική ιστορία που βίωσε στο παρελθόν, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στείλει το μήνυμα στους νέους να μείνουν μακριά από τις εξαρτήσεις! Πρόκειται για το βιντεοκλίπ του τραγουδιού του «Το ίδιο λάθος».

Στα πλάνα του βίντεο, το οποίο σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, ξεδιπλώνεται η ιστορία ενός ερωτευμένου νέου που βλέπει την αγαπημένη του να «λιώνει» και τελικά να πεθαίνει από ναρκωτικά.

«Βγήκε εκτός ελέγχου»

«Το σενάριο το έχω ζήσει! Αφηγήθηκα την ιστορία της πρώην μου στον σκηνοθέτη κι εκείνος προχώρησε στη δημιουργία του κλιπ βασισμένος σ’ αυτήν» εξηγεί ο ίδιος μιλώντας στην «Espresso» και συνεχίζει: «Ημουν 23 χρονών όταν τη γνώρισα. Ηταν καλοκαίρι, σε νησί… Ημασταν μαζί περίπου έξι μήνες. Δεν είχα καταλάβει ότι έκανε χρήση ναρκωτικών μέχρι που ένα βράδυ, γυρνώντας στο σπίτι από διασκέδαση, τσακωθήκαμε. Πήρε κοκαΐνη και βγήκε εκτός ελέγχου! Αρχισε να ουρλιάζει και να παραφέρεται! Δεν μπορούσα να την ελέγξω! Δεν ήξερα τι να κάνω, πώς να τη διαχειριστώ! Κι επειδή είμαι εντελώς κατά των ναρκωτικών, της ζήτησα να χωρίσουμε. Τότε εκείνη μου υποσχέθηκε πως δεν θα το ξανάκανε. Ορκιζόταν, μάλιστα, πως δεν έπαιρνε ναρκωτικά συστηματικά και πως αυτή ήταν η τελευταία φορά. Την πίστεψα και της έδωσα άλλη μία ευκαιρία. Δυστυχώς, η κατάσταση δεν άλλαξε. Την έπιασα κι άλλες φορές να είναι υπό την επήρεια και συνειδητοποίησα πως έκανε συστηματική χρήση. Ετσι το τελείωσα. Χωρίσαμε οριστικά».

Συνεχίζοντας τη συγκλονιστική ιστορία του ο Δημήτρης Διπλάρης μάς λέει ότι λίγο καιρό αργότερα έμαθε πως η πρώην σύντροφός του είχε πέσει στην ηρωίνη. «Τρεις μήνες μετά πέθανε. Το πρώτο διάστημα αισθανόμουν ενοχές γι’ αυτό και πάλεψα να τις ξεπεράσω. Αυτή η ιστορία με επηρέασε πολύ. Ελεγα στον εαυτό μου ότι, αν έμενα μαζί της, αν ασχολούμουν σοβαρά με το πρόβλημά της, θα τη βοηθούσα και ίσως προλάβαινα το κακό! Αν δεν έφευγα, μπορεί και να της έσωζα τη ζωή» αναφέρει συγκινημένος. «Με αυτό το βιντεοκλίπ θέλω να περάσω ένα μήνυμα κατά των ναρκωτικών! Δεν είναι τρόπος να “περνάμε καλά”, όπως νομίζουν πολλοί σήμερα, αλλά τεράστιος κίνδυνος για τη ζωή μας» σημειώνει.

Οπως υποστηρίζει ο ίδιος, έχει… συναντήσει τον εφιάλτη των ναρκωτικών και στον επαγγελματικό χώρο όπου κινείται. «Εχει τύχει να μου πουν “πάρε μια μυτιά, πώς θα βγάλεις τη νύχτα;” Και φυσικά έφυγα τρέχοντας! Εγώ δεν πίνω καν αλκοόλ ούτε καπνίζω και είμαι απόλυτος σε αυτό το θέμα. Αλλά έχω δει πολλές φορές να κάνουν χρήση στον εργασιακό μου χώρο συνάδελφοι και θαμώνες Εχω ζήσει ακραίες καταστάσεις! Γενικά στα μαγαζιά έχει ξεφύγει το πράγμα» αναφέρει ο τραγουδιστής και επαναλαμβάνει το μήνυμα του: «Η ζωή μας είναι πολύτιμη. Τα ναρκωτικά δεν είναι παιχνίδι! Και στο κλιπ υπάρχουν πολλά “κρυμμένα” μηνύματα ως προς αυτό».

Το κομμάτι του Δημήτρη Διπλάρη «Το ίδιο λάθος» φέρει τη στιχουργική υπογραφή της Ελένης Γιαννατσούλια, ενώ τη μουσική έχει γράψει ο Γιάννης Φρασέρης.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...