Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Δικαστής» ο Βουτσάς

❱❱ Ο 86χρονος ηθοποιός μαζί με τον Ανανιάδη θα αναβιώσουν στο αποψινό «Dancing» του ΑΝΤ1 σκηνή από το «Κορίτσια για φίλημα»Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

O Κώστας Βουτσάς θα φωνάξει και πάλι «Tσου, γείτσες, …στω!» έπειτα από 54 χρόνια! Το τραγούδι που άφησε εποχή στην ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη «Κορίτσια για φίλημα», το 1964, θα βάλει φωτιά στην τηλεοπτική πίστα του ΑΝΤ1. Αυτήν τη φορά, βέβαια, ο 86χρονος ηθοποιός δεν θα χορέψει με τη Μάρθα Καραγιάννη, αλλά θα «δικάσει» τον Ανθιμο Ανανιάδη, που τον έχει σαν παιδί του και τον απολαμβάνει κάθε εβδομάδα στο «Dancing with the stars».

Σήμερα στις 21.00, λοιπόν, το highlight στο σόου του ΑΝΤ1 θα είναι η στιγμή που ο διαγωνιζόμενος Ανθιμος Ανανιάδης θα ανεβάσει στη σκηνή τον Κώστα Βουτσά, ο οποίος υπήρξε παντρεμένος με τη μητέρα του Εύη Καραγιάννη.

«Είναι χαρά μου που θα βρεθώ στο “Dancing with the stars”, γιατί αγαπώ τον Ανθιμο. Με μένα μεγάλωσε και χαίρομαι πολύ που τα πηγαίνει καλά ως ηθοποιός τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Εκτός, όμως, από την καριέρα του, χαίρομαι που θα γίνει και μπαμπάς» δήλωσε στην «Espresso» ο ηθοποιός και συνέχισε: «Με τον Ανθιμο θα αναβιώσουμε τη σκηνή του δικαστηρίου στην ταινία “Κορίτσια για φίλημα”, όπου εγώ χόρευα με τη Μάρθα Καραγιάννη και τον Ανδρέα Ντούζο το “Τσου, γείτσες, …στω!” Στην προκειμένη περίπτωση, βέβαια, θα χορέψει ο Ανθιμος κι εγώ θ’ αναλάβω τον ρόλο του δικαστή». Ομως οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν στο «Dancing with the stars». Ολοι οι διαγωνιζόμενοι θα χορέψουν απόψε με αγαπημένα τους πρόσωπα, έχοντας στόχο να αποδείξουν στην κριτική επιτροπή, στην οποία αυτή τη φορά θα συμμετάσχει ως guest η Μαρία Σολωμού, ότι αξίζουν υψηλή βαθμολογία. Θα δούμε, λοιπόν, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να χορεύει με τη φίλη από το «Survivor» Λάουρα Νάργες, την Αννη Πανταζή με την αδερφή της Κλέλια και την Ολγα Πηλιάκη με τη νικήτρια του «Dancing with the stars 5» Μορφούλα Ντώνα.

«Με την Ολγα ήμασταν στην ίδια ομάδα της ρυθμικής γυμναστικής το 2005. Οταν μου τηλεφώνησε ζητώντας μου να χορέψουμε, ενθουσιάστηκα τόσο που είπα αμέσως το “ναι”», δήλωσε η τελευταία στην «Espresso».

Βιενέζικο βαλς

Από την άλλη, η Μαρία Κορινθίου θα χορέψει βιενέζικο βαλς με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος μας είπε ότι νιώθει πολύ ευχάριστα που επιστρέφει στο «Dancing», έστω και για μία βραδιά. Ενδιαφέρον θα έχει και ο χορός της Μάγκυς Χαραλαμπίδου με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Σιλβεστρίδη.

f1 1

«Οταν μου είπαν από την παραγωγή του σόου ότι θα χορέψω με ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, το πρότεινα στον Αλέξανδρο και συγκινήθηκα πολύ όταν μου απάντησε “χαίρομαι να το κάνω για σένα”. Ο σύντροφός μου αποφεύγει την έκθεση στα media. Δεν δίστασε, όμως, να “τσαλακωθεί” για μένα» μας είπε η ραδιοφωνική παραγωγός. Τέλος, ο Κώστας Τσουρός θα έχει παρτενέρ τη Μαντώ Γαστεράτου, ο Βαγγέλης Κακουριώτης θα χορέψει με τη μητέρα της καλύτερής του φίλης, η Μυριέλλα Κουρεντή με την αδερφή της και ο Μιχάλης Σεΐτης με τον αδερφό του.

f3 xaralampidoy silvestridis

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...