Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Το τελευταίο χειροκρότημα για τον Σιμαρδάνη

❱❱ Συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι αποχαιρέτησαν χθες με μάτια βουρκωμένα τον σπουδαίο ηθοποιό Από τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

Με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, πλήθος καλλιτεχνών και απλού κόσμου, που είχαν… πλημμυρίσει το Κοιμητήριο του Ζωγράφου, είπαν χθες το μεσημέρι το τελευταίο «αντίο» στον Χρήστο Σιμαρδάνη.

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 χρόνων, χτυπημένος από τον καρκίνο, βυθίζοντας στη θλίψη συνεργάτες αλλά και κοινό που τον αγάπησε τόσο μέσα από τους ρόλους του όσο και από τη φωνή του, που τη δάνεισε σε δεκάδες διαφημίσεις.

Η Ντίνα Κώνστα, η Αννα Παναγιωτοπούλου, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Πέμη Ζούνη, η Μπέττυ Βαλάση, η Αννα Βαγενά, ο Μιχάλης Ρέππας, ο Θανάσης Παπαθανασίου, ο Γιάννης Βούρος, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Ντίνος Καρύδης, ο Κώστας Πρέκας, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Βάσια Τριφύλλη, η Βίκυ Σταυροπούλου και δεκάδες άλλοι αγαπημένοι συνάδελφοι τον αποχαιρέτησαν με μάτια βουρκωμένα.

Χωρίς επικήδειους λόγους, σιωπηρά, όπως ήταν και η τελευταία του επιθυμία! Λίγη ώρα πριν κλείσουν οι πόρτες της εκκλησίας για την επιμνημόσυνη δέηση και μείνουν μέσα στον ιερό ναό οι μοναδικοί συγγενείς του -τα ξαδέρφια του και ο σύντροφος της ζωής του-, τελευταίοι βγήκαν από τον χώρο ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγός του Ελπίδα με δάκρυα στα μάτια!

Σκυθρωπά πρόσωπα

Στη συνέχεια, όλοι μαζί οδηγήθηκαν στο μέρος όπου θα γινόταν η ταφή. Τα πρόσωπα όλων ήταν σκυθρωπά και σκυμμένα. Ορισμένοι από αυτούς που συνεργάστηκαν και είχαν δεθεί στενά μαζί του έκλαιγαν απομακρυσμένοι σε μια γωνιά του προαυλίου της εκκλησίας του κοιμητηρίου, μακριά από τα φλας των φωτογράφων και τις κάμερες.

Εκεί, στο τελευταίο «αντίο», και ο Κώστας Αποστολίδης -με τη σύζυγό του Αννα Αγγελοπούλου-, που οι τηλεθεατές τούς θυμούνται ως αχτύπητο δίδυμο στην κωμική σειρά του Mega «Η νταντά». Πιασμένη από το χέρι του Σπύρου Μπιμπίλα, η Ντίνα Κώνστα ακολούθησε τον φίλο της ως την τελευταία του κατοικία και ήταν πολλές οι φορές που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Λίγο πιο κει η Βάσια Τριφύλλη, συνομιλώντας με τους γύρω της, μίλησε για την «πιο αθώα ψυχή του ελληνικού θεάτρου»!

Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες: 

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα



Μποζουκια Αθηνα