Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Μενεγάκη – Πατέρα: Μαζί στο πλατό 13 χρόνια μετά

❱❱ Η Μενεγάκη υποδέχτηκε τη Λίτσα Πατέρα στο στούντιο και το δάκρυ έτρεξε κορόμηλοΑυτή η συνάντηση είχε τα πάντα! Δάκρυα συγκίνησης, εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις, αλλά και αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό παρελθόν τους, το οποίο το κοινό αγνοούσε! 

Η Λίτσα Πατέρα βρέθηκε χθες στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, στο πρώτο τηλεοπτικό τετ α τετ τους που έγινε ύστερα από 13 χρόνια! «Πάω στο κορίτσι μου και θα είναι το κορίτσι μου για πάντα. Γιατί η ψυχή της είναι παιδική και η διάθεσή της παιδική, επίσης. Λιτσάκι μου…» είπε η Ελένη και έπεσαν η μία στην αγκαλιά της άλλης.

Οι πρώτες κουβέντες τους ήταν μια εξομολόγηση από καρδιάς για τη γνωριμία, τη συνεργασία και τη σχέση τους, όπως αυτή διαμορφώθηκε στο πέρασμα των χρόνων. «Λένε ότι στην τηλεόραση δεν γίνονται φιλίες και ίσως δεν γίνονται, γιατί, όταν απομακρυνθείς, έχεις άλλες υποχρεώσεις. Ομως, υπάρχει ένα δέσιμο που δεν χάνεται» επισήμανε η αστρολόγος.

Αναμνήσεις

«Δέκα χρόνια περάσαμε μαζί και δεκατρία είμαστε χώρια» τόνισε η παρουσιάστρια, με την αστρολόγο να αποκαλύπτει τι συζητιόταν 23 χρόνια πριν, πίσω από την πλάτη της πιτσιρίκας τότε Ελένης: «Θυμάμαι σαν τώρα που με ρωτούσαν “Αυτό το κορίτσι θα μιλάει;”. “Οταν αυτό το κορίτσι ανοίξει το στοματάκι της, δεν θα σταματάει” τους απαντούσα εγώ» είπε η αστρολόγος του ΑΝΤ1 και συνέχισε: «Το έχω πει πολλές φορές ότι με την Ελένη με 27 f2δένει κάτι. Δεν μπορώ να ξεχάσω το κοριτσάκι που ήρθε, που μεγάλωσε, που παντρεύτηκε, που έκανε παιδιά… Ολη τη ζωή σου την έζησα». Τότε η Ελένη συμπλήρωσε: «Εζησες όλη τη ζωή μου και έζησες και τα υπόλοιπα που σου έλεγα, γιατί είχαμε μια πολύ όμορφη σχέση. Ησουν ένας άνθρωπος που ήξερες να κρατάς στη δική σου ψυχή όλα αυτά που άκουγες, μαζί σου έχω κάνει τεράστιες συζητήσεις για πολύ σοβαρά θέματα της ζωής μου».

Και η συζήτηση των δύο γυναικών συνεχίστηκε στο ίδιο κλίμα: «Πιστεύω ότι εσύ είσαι ένα ιδιαίτερο πλάσμα, το οποίο ακόμα και διαισθητικά μπορεί να διαχειρίζεται τις δύσκολες υποθέσεις του. Δεν είναι μόνο η εξυπνάδα, η ομορφιά, είναι όλα αυτά μαζεμένα σε αυτό το πλάσμα που λέγεται Ελένη» είπε η Λίτσα Πατέρα για την Ελένη κι εκείνη απάντησε: «Ξέρεις πόσο απολαμβάνω τώρα τη φωνή σου μέσα στ’ αυτιά μου! Ετσι δίπλα μου να σε ακούω, να κάνουμε κουβέντα, μου έχει λείψει πολύ».

Και κάπου εκεί, ανάμεσα στην αναπόληση των όμορφων στιγμών που έζησαν πριν από 23 χρόνια και για 10 χρόνια, η αστρολόγος, που μύησε την παρουσιάστρια στα μυστικά της αστρολογίας, έκανε ακόμα μια αποκάλυψη για τη σχέση τους. «Εσύ με έκανες να γράψω το πρώτο μου βιβλίο. Μου έλεγες “μα δεν έχεις γράψει ακόμα βιβλίο;” και είπα σου το αφιερώνω και έκαναν λάθος στο τυπογραφείο και δεν έγραψαν το όνομά σου και έσκασα» ανέφερε για πρώτη φορά η κυρία Πατέρα, με την Ελένη Μενεγάκη να χαμογελά. Μένει να δούμε αν αυτή η ευτυχής συνάντηση στο πλατό του Alpha, που έφερε ευφορία στις ψυχές των δύο κυριών, θα… μεταφραστεί και σε νούμερα τηλεθέασης!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...