«Πελαργός» για large πορτοφόλια

❱❱ Γραφείο γνωριμιών στο Λονδίνο βρίσκει το ιδανικό ταίρι σε πλούσιους που θέλουν να γίνουν γονείς, αλλά δεν ενδιαφέρονται για σχέσηΤον ρόλο του… πελαργού αναλαμβάνει γραφείο γνωριμιών στο Λονδίνο, καθώς απευθύνεται αποκλειστικά σε πλούσιους ή αριστοκράτες οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν παιδί. Το Stork (Πελαργός) αναζητεί το τέλειο ταίριασμα για τα άτομα που θέλουν να μεγαλώσουν μαζί παιδί, αλλά δεν ενδιαφέρονται απαραίτητα να είναι σε σχέση.

Οπως σημειώνει η Φιόνα Τόμας, που ίδρυσε το γραφείο πριν από δύο χρόνια, πρωταρχική μέριμνά της είναι να διασφαλίσει ότι το παιδί θα μεγαλώσει με άνεση. Γι’ αυτό, όπως εξηγεί στους «Sunday Times», φροντίζει όλοι οι πελάτες της να είναι ευκατάστατοι ή να κατάγονται από αριστοκρατική οικογένεια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι για να εγγραφεί κανείς στη λίστα των δυνητικών γονέων του γραφείου πρέπει να καταβάλει το ποσό των 11.400 ευρώ.

Kατάλογος με παρτενέρ

Μετά την εγγραφή κάθε πελάτης ή πελάτισσα λαμβάνει έναν κατάλογο με τους παρτενέρ που το γραφείο θεωρεί ιδανικούς για να κάνουν μαζί παιδί, με βάση τον χαρακτήρα και τα βιώματά του. Οι δύο μελλοντικοί γονείς υπογράφουν συμβόλαιο που τους δεσμεύει να αναθρέψουν από κοινού το παιδί, το οποίο μπορεί να αποκτήσουν είτε με τεχνητή γονιμοποίηση είτε με σωματική επαφή. Από αυτούς εξαρτάται επίσης αν θα επιλέξουν να γίνουν και ζευγάρι στη ζωή ή αν απλώς θα μεγαλώσουν το παιδί μαζί.

Ηδη το γραφείο διαθέτει 30-40 πελάτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι straight. Κάποιοι από αυτούς, σημειώνει η Τόμας, είναι αριστοκράτες που θέλουν απεγνωσμένα να αποκτήσουν διάδοχο, χωρίς να δεσμευτούν σε μια σχέση που θα έχει αμφίβολη κατάληξη.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ