Δημοπρασία διαζυγίου για τον «μονομάχο»!

❱❱ Την… τέχνη του διαζυγίου αποφάσισε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο ο Ράσελ Κρόου, για να αφήσει πίσω του οτιδήποτε του θυμίζει τη σχέση του με την εν διαστάσει σύζυγό του Ντανιέλ Σπένσερ. Στο πλαίσιο της συμφωνίας για την έκδοση του διαζυγίου τους ο πρωταγωνιστής του «Μονομάχου» βγάζει στο σφυρί 224 πολύτιμα αντικείμενα και αναμνηστικά που κράτησε από τις ταινίες του, δίνοντας μάλιστα στη δημοπρασία τίτλο που μοιάζει με… τρολιά.

Ειδικότερα, ο -γνωστός για το χιούμορ του- 53χρονος ηθοποιός, ο οποίος παντρεύτηκε τη Σπένσερ το 2003 και απέκτησε μαζί της δύο παιδιά, ονόμασε τη δημοπρασία που θα γίνει τον Απρίλιο στο site του οίκου Sotheby’s Australia… «Ράσελ Κρόου: Η τέχνη του διαζυγίου». Η αξία των αντικειμένων που θα δημοπρατηθούν εκτιμάται ότι ξεπερνάει τα 2.900.000 ευρώ.

Μεταξύ τους είναι δύο ομοιώματα αλόγων αξίας 3.250 ευρώ το καθένα, καθώς και ρωμαϊκό άρμα μάχης που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία «Ο Μονομάχος». Ο ηθοποιός πουλάει επίσης το βιολί αξίας 114.000 ευρώ που έπαιξε στην ταινία «Master and Commander», καθώς και άλλα αναμνηστικά από ταινίες του, όπως «Cinderella Man» και «L.A. Confidential». Τέλος, ο Κρόου δημοπρατεί -μεταξύ άλλων- ένα κανόνι 300 ετών αξίας 4.900 ευρώ, κοσμήματα, ακριβά ρολόγια και πίνακες ζωγραφικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

Έπεσε περονόσπορος! Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ!

Τον Ιούλιο το ζευγάρι είχε απολαύσει ρομαντικές διακοπές στην Κίμωλο

Δανάη Μπάρκα – Φάνης Μπότσης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι στη Μεσσηνία

Η Δανάη Μπάρκα και ο Φάνης Μπότσης φαίνεται πως...

«Το να ζω χωριστά με τον σύζυγό μου κάνει τα ραντεβού μας γιορτή»

Το μυστικό για έναν ακλόνητο έρωτα φαίνεται πως ανακάλυψε γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Πάγωσε το πάνελ η Μαριάννα Τουμασάτου: «Θα συνεργαστώ μαζί του – Δεν πρέπει να φέρει τη ρετσινιά κανενός»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε το Σάββατο...