Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Το ΟΠΑΠ Forward στηρίζει το γυναικείο επιχειρείν

Nα ενισχύσουν τη θέση τους στο επιχειρηματικό τοπίο, μέσω...

«Φωτιές» στον Τραμπ και από «κουνελάκι» του «Playboy»

❱❱ Μετά την πορνοστάρ, πρώην Playmate έκανε αγωγή για να σπάσει τη συμφωνία που της απαγορεύει να μιλήσει για τον δεσμό τουςΑπό την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Σαν αυτόγραφα φαίνεται ότι μοίραζε τα συμφωνητικά εμπιστευτικότητας στις γυναίκες με τις οποίες τσιλιμπούρδιζε ο Ντόναλντ Τραμπ την περίοδο του γάμου του με τη Μελάνια.

Μετά την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς σειρά παίρνει μια πρώην Playmate του «Playboy», η οποία υποστηρίζει ότι την παραπλάνησε να υπογράψει συμφωνητικό που της απαγορεύει να μιλήσει για τη δεκάμηνη σχέση τους. Η Κάρεν Μακ Ντούγκαλ, η οποία φέρεται ότι γνώρισε τον Τραμπ το 2006 σε πάρτι στην έπαυλη του Χέφνερ και σύναψε ερωτική σχέση μαζί του, υποστηρίζει ότι πιέστηκε να υπογράψει τη συμφωνία με την εκδότρια εταιρία του περιοδικού «National Enquirer» American Media Inc.

Η συμφωνία υποτίθεται ότι προέβλεπε πως θα αμειβόταν με 120.000 ευρώ για να κάνει εξώφυλλα στο συγκεκριμένο περιοδικό. Στην πραγματικότητα όμως το συμφωνητικό τής απαγόρευε να κάνει την παραμικρή αναφορά στη σχέση της με τον Τραμπ. Σε αγωγή που υπέβαλε τώρα εναντίον της εταιρίας, με σκοπό να κηρύξει άκυρο το συμφωνητικό, η Μακ Ντούγκαλ ισχυρίζεται ότι η American Media Inc συνεργαζόταν μυστικά με τον προσωπικό δικηγόρο του Τραμπ, Μάικλ Κόεν. Στόχος της είναι να απαλλαγεί από τους δεσμευτικούς όρους του συμφωνητικού για να μιλήσει ανοιχτά για τον δεσμό της με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Την ίδια στιγμή η έτερη ερωμένη του πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς αποκαλύφθηκε ότι είχε περάσει από ανιχνευτή ψεύδους το 2011 για να αποδείξει την αλήθεια των λεγομένων της, ύστερα από απαίτηση του περιοδικού «Life & Style». Ο εξεταστής είχε αποφανθεί τότε ότι κατά 99% ήταν αληθή όσα έλεγε περί σεξ και μάλιστα χωρίς προφυλάξεις με τον τότε μεγιστάνα του real estate.

Αποκάλυψη

Η Ντάνιελς, η οποία προσπαθεί και αυτή δικαστικά να κηρύξει άκυρο το συμφωνητικό της με τον Τραμπ, έδωσε μια πρώτη γεύση όσων ετοιμάζεται να αποκαλύψει, μέσω twitter. Απαντώντας σε έναν επικριτή της, που της 17509708έγραψε ότι θα έπρεπε να εξαφανιστεί γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται πια για το γεγονός ότι κοιμήθηκε με τον Αμερικανό πρόεδρο πριν από 12 χρόνια, η Ντάνιελς σχολίασε ότι «δεν κοιμούνταν και πολύ» στις συνευρέσεις τους.

«ΣΚΑΕΙ» ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΧΟΥΦΤΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ

Την ίδια ημέρα που η Κάρεν Μακ Ντούγκαλ κατέθετε αγωγή για την ακύρωση του συμφωνητικού εμπιστευτικότητας με τον Τραμπ, το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης άναβε πράσινο φως στην Ελληνοαμερικανίδα πρώην διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι «Apprentice» Σάμερ Ζερβός (φωτό) να μηνύσει τον πρώην παρουσιαστή του, Ντόναλντ Τραμπ, για σεξουαλική επίθεση.

Στην ουσία, απορρίφθηκε η προσφυγή του Αμερικανού προέδρου, με την οποία προσπαθούσε να μπλοκάρει τη μήνυση της Σάμερ Ζερβός, η οποία καταγγέλλει ότι το 2007 ο Τραμπ τη φίλησε με τη βία και της έπιασε το στήθος.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...