Με τα σώβρακα στην Αποκάλυψη

❱❱ Μετανάστης στην Αυστραλία προετοιμάζεται για τη Δευτέρα Παρουσία με καταφύγιο και 200 εσώρουχαΜε… 200 εσώρουχα, χιλιάδες λίτρα νερό αλλά και μέλι προετοιμάζεται για τον ερχομό της Αποκάλυψης Γιουγκοσλάβος που ζει στην Αυστραλία και έχει χτίσει το δικό του καταφύγιο κάτω από το σπίτι του κοντά στη Μελβούρνη. Ο Λάκοφ Λονκάρεβιτς πιστεύει ότι το τέλος του κόσμου είναι κοντά και ότι θα έρθει από πυρηνική καταστροφή, πλημμύρες ή από ανεξέλεγκτες πυρκαγιές. 

Για αυτό ο άντρας που μετανάστευσε από τη Γιουγκοσλαβία στο Μινγίπ της Αυστραλίας το 1979 πέρασε τα τελευταία 20 χρόνια χτίζοντας το καταφύγιο που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει να επιβιώσει. Ο Λονκάρεβιτς, που στη Γιουγκοσλαβία εργαζόταν ως φρουρός σε αποθήκη όπου φυλασσόταν ραδιενεργό ουράνιο για την κατασκευή πυρηνικών κεφαλών, αφαίρεσε 40.000 κουβάδες από χώμα σκάβοντας σε βάθος τεσσάρων μέτρων κάτω από το σπίτι του. Ακολούθως χρησιμοποίησε 2.500 τσουβάλια με τσιμέντο, 40 τόνους ατσάλι και 20 τόνους ξύλο για να κατασκευάσει το υπόγειο καταφύγιο το οποίο, όπως ισχυρίζεται, μπορεί να αντέξει οποιοδήποτε καταστροφικό γεγονός.

Το πλάνο επιβίωσης του Γιουγκοσλάβου περιλαμβάνει την αποθήκευση στο καταφύγιο 120 κιλών μελιού και 6.000 λίτρων νερού, καθώς και δεκάδων εσωρούχων.

Ζώνη πυροπροστασίας

Ο Λονκάρεβιτς φοβάται πολύ μήπως το τέλος του κόσμου έρθει από πυρκαγιές, γι’ αυτό έκοψε πάνω από 70 δέντρα τα οποία υπήρχαν γύρω από το σπίτι του, δημιουργώντας τη δική του ζώνη πυροπροστασίας.

«Οι γείτονες μου κάνουν ηλίθιες ερωτήσεις, όπως αν χρησιμοποιώ το καταφύγιο για να κρύβω πτώματα» δήλωσε στον τηλεοπτικό δίκτυο της Αυστραλίας Nine Network, προσθέτοντας ότι η υπόγεια κατασκευή «είναι το σχέδιο έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση απρόβλεπτων γεγονότων». «Εγώ θα επιβιώσω» καταλήγει ο Λονκάρεβιτς.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ