Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αθηνά Ιωάννου: «Γέμισαν οι πίστες με άφωνα μοντέλα»

❱❱ Η εκρηκτική Σαλονικιά τραγουδίστρια Αθηνά Ιωάννου ξεσπαθώνει κατά των ατάλαντων: Γυρίστε στην πασαρέλαΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Η Θεσσαλονικιά Αθηνά Ιωάννου, που κατέβηκε στην πρωτεύουσα για να βάλει… φωτιά και στις αθηναϊκές πίστες, ξεσπά στην «Espresso» για τους «άσχετους», όπως αναφέρει, που έχουν κατακλύσει τον χώρο του τραγουδιού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εχουν γεμίσει τα νυχτερινά κέντρα με άφωνα μοντέλα και τυχάρπαστους!»

«Τα μοντέλα καλά θα κάνουν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ και να επιστρέψουν στις πασαρέλες! Ν’ αφήσουν το μικρόφωνο και το τραγούδι ήσυχο, γιατί πολλές καλές φωνές σήμερα είναι χωρίς δουλειά. Κι είναι και οι άσχετοι, οι τυχοδιώκτες που το παίζουν ψευτο-manager και pr και σου λένε: “Πλήρωσέ με να σου φτιάξω την καριέρα”. Η δουλειά μας πρέπει να καθαρίσει από ανθρώπους χωρίς σχέση με το αντικείμενο» αναφέρει χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος η Αθηνά.

1 5

Η κορμάρα, αλλά και φωνάρα Θεσσαλονικιά δεν αρνείται να μας μιλήσει και για την επονομαζόμενη κονσομασιόν στα νυχτερινά κέντρα: «Δεν είναι κακό να καθίσεις σε ένα τραπέζι, να πεις μια “καλησπέρα”. Να κάνεις δημόσιες σχέσεις με τους ανθρώπους που ήρθαν να σε δουν και να σε ακούσουν. Και τα μεγαλύτερα ονόματα κατεβαίνουν και κάθονται στα τραπέζια. Τώρα, για να συμβούν τα υπόλοιπα, δίνει δικαιώματα η ίδια η τραγουδίστρια!» μας λέει χωρίς να μασά τα λόγια της.

Από το μπάσκετ στα μπουζούκια

Για την Αθηνά το τραγούδι είναι έρωτας, είναι μαγεία κι έτσι το αντιμετωπίζει! Αλλωστε, δεν ήταν η πρώτη επαγγελματική επιλογή της να γίνει τραγουδίστρια… Σπούδασε Χημικός Εργαστηρίων ενώ έχει υπάρξει και μπασκετμπολίστρια. «Ξεκίνησα να τραγουδάω επαγγελματικά πριν από 16 χρόνια. Από μικρή λάτρευα το μπάσκετ, με το οποίο ασχολήθηκα επαγγελματικά, και πήγαινα στα μπουζούκια ως πελάτισσα. Ενα βράδυ πήρα το μικρόφωνο να πω ένα τραγούδι κι… αυτό ήταν! Ωστόσο, από παιδί πήγαινα στο ωδείο και συνέχισα μέχρι και την εφηβεία μου».

Πλέον η εντυπωσιακή ξανθιά βρίσκεται επί αθηναϊκού εδάφους, με μια συνεργασία που θα συζητηθεί! «Ηρθα στην Αθήνα πριν από μόλις τρεις εβδομάδες χάρη στην πρόταση που μου έγινε από το νυχτερινό κέντρο Συγγρού Live. Αδυνατώ να συνηθίσω την υγρασία και τις αποστάσεις της πρωτεύουσας, αλλά είμαι ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με τον σπουδαίο Γιάννη Κόλλια» τονίζει.

Η Αθηνά έχει στο βιογραφικό της σπουδαίες συνεργασίες σχεδόν με όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού λαϊκού πενταγράμμου. Από την Αννα Βίσση, τον Σάκη Ρουβά και τη Δέσποινα Βανδή ως τον Πάνο Κιάμο και τον Σταμάτη Γονίδη. Εχει κάνει δύο δισκογραφικές δουλειές, την πρώτη της πριν από πέντε χρόνια με τίτλο «Σήμερα γιορτάζω», που κυκλοφόρησε από την BB Label σε μουσική Σάκη Βέρρου και στίχους Στέργιου Ρέππα, και το «Ας με πουν αμαρτωλή» σε μουσική Αγγελου Σαρόγλου και στίχους Γιάννη Τσανίδη, που κυκλοφόρησε το 2015 από τη musicfactoryentertv.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...