Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Περιμένει τον πελαργό η Μαριάννα Γουλανδρή!

❱❱ Διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης και με τον σύζυγό της Φίλιππο Λαιμό ανυπομονούν για την άφιξη του πρώτου παιδιού τουςΕγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Μαριάννα Γουλανδρή! Η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και ο σύζυγός της Φίλιππος Λαιμός θα γίνουν γονείς κοντά στο Πάσχα και η χαρά στις δύο ισχυρές εφοπλιστικές οικογένειες είναι μεγάλη.

Η εγκυμοσύνη κρατήθηκε μυστική ως την Τετάρτη, ημέρα που η μέλλουσα μαμά αποφάσισε να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα με τους χιλιάδες followers της στα social media, ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία της ως εγκυμονούσα με το σχόλιο: «Ο καιρός περνάει και η άνοιξη είναι εδώ! Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε όταν ήμουν μόλις τριών μηνών έγκυος και σύντομα θα έχω ένα… ανοιξιάτικο μωρό».

Η νεαρή σχεδιάστρια μαγιό διανύει τον όγδοο μήνα και παρόλο που συνόδεψε το post της με ένα «γαλάζιο ανθρωπάκι» ο σύζυγός της Φίλιππος σχολίασε την ανάρτησή της γράφοντας «Τα κορίτσια μου» και αφήνοντας να εννοηθεί ότι περιμένουν κόρη! Μετά τους «χρυσούς» αρραβώνες στο Πόρτο Χέλι, το bachelor party στην Ιμπιζα και τον πολιτικό γάμο τους σε κλειστό κύκλο, στο δημαρχείο του Λονδίνου, η καλλονή Μαριάννα και ο γοητευτικός αγαπημένος της παντρεύτηκαν πέρυσι τον Φεβρουάριο σε μια μεγαλοπρεπή, παραμυθένια τελετή στην Αγία Σοφία του Λονδίνου, εκεί όπου είχε γίνει και ο βασιλικός γάμος του πρίγκιπα Παύλου με τη Μαρί Σαντάλ.

Μεγαλοπρέπεια

Το ιερό μυστήριο τελέστηκε με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια χοροστατούντος του σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγορίου. Στην πρώτη σειρά κάθονταν οι γονείς των νεονύμφων και οι οικογένειές τους. Ο παππούς της νύφης Βαρδής Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του, πρέσβειρα της UNESCO, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, καθώς τρέφουν ιδιαίτερη αδυναμία στην εγγονή τους.

Οι γόνοι των δύο αυτών σημαντικών οικογενειών της ελληνικής ναυτιλίας ένωσαν τις ζωές τους σε ένα ονειρικό σκηνικό, παρουσία του διεθνές jet set, κατατάσσοντας τον γάμο ως το γεγονός της χρονιάς! Το γαμήλιο πάρτι αποτέλεσε ένα χολιγουντιανό υπερθέαμα με 600 προσκεκλημένους και δόθηκε στο ιστορικό Syon House Park του δούκα του Northumberland. Το τεράστιο, μεγαλοπρεπές ιστορικό σπίτι είχε μετατραπεί σε δάσος με κλαδιά, κρεμαστούς πολυελαίους, λευκά και ροζ τριαντάφυλλα δεμένα με λεπτεπίλεπτα baby’s breath και μοναδικής πολυτέλειας art de la table στα μακρόστενα τραπέζια των 50 ατόμων. Η πίστα για χορό ήταν καλυμμένη με καθρέφτες, ενώ δεκάδες χορευτές και μπαλέτα έκαναν τη βραδιά μοναδική.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...