Σε «χλιδάτο» ψυχιατρείο ο πρώην της Κάρεϊ!

❱❱ Στο καλύτερο και ακριβότερο ψυχιατρικό νοσοκομείο των ΗΠΑ νοσηλεύεται ο πρώην σύντροφος της Μαράια Κάρεϊ (μικρή φωτό) Τζέιμς Πάκερ. Μετά την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου των καζίνων του, αλλά και την απόρριψή του από τη δεύτερη σύζυγό του, ο 50χρονος επιχειρηματίας πήρε την απόφαση να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά προβλήματά του.

Ολα άρχισαν την περασμένη Τετάρτη, όταν ο Πάκερ παραιτήθηκε από επικεφαλής των Crown Resorts, επικαλούμενος «θέματα ψυχικής υγείας». Την επόμενη ημέρα, σύμφωνα με την «Daily Telegraph», εμφανίστηκε συνοδευόμενος από τη μητέρα του Ρος στο ψυχιατρικό νοσοκομείο McLean της Βοστόνης. Ο επιχειρηματίας, που ακολουθεί θεραπευτικό πρόγραμμα 14 ημερών, έμεινε σε ένα από τα 11 δωμάτια της κλινικής, όπου η διαμονή κοστίζει 3.100 ευρώ τη βραδιά. Η μητέρα του μένει σε κοντινό ξενοδοχείο, ώστε να μπορεί να τον βλέπει καθημερινά. Το νοσοκομείο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της «Boston Globe» Αλεξ Μπιμ, είναι το καλύτερο στις ΗΠΑ και απευθύνεται σε βαθύπλουτους ή celebrities.

Λίγο πριν από την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την «Daily Mail», ο Πάκερ ικέτευσε τη δεύτερη σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του Ερικα να τον δεχτεί πίσω. Εκείνη όμως φέρεται ότι αρνήθηκε, λέγοντας ότι «δεν ήθελε να εκθέσει τα παιδιά στις μεγάλες αλλαγές της διάθεσής του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά: «Πόσο απάνθρωπο είναι αυτό που κάνεις, τι άνθρωπος είσαι;»

Συγκλονισμένη φάνηκε να είναι η Φαίη Σκορδά κατά τη...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.