Κυριακή, 10 Αυγούστου, 2025

Σοφία Παπάζογλου: Η λαϊκή τραγουδίστρια μιλάει για τις θρυλικές συνεργασίες της

Φωνάρα, αυθεντική, χαμηλών τόνων και με μεγάλη εμπειρία στο...

Πώς η Ντενίση έχασε την ευκαιρία να μεταφέρει στη μικρή οθόνη τη...

Μέσα από τα χέρια της φαίνεται πως έχασε η...

Οι EΧΑΤΗlιΟμέΝοι του Σκάι

Βαλίτσες και φύγανε! Ετοιμοι να πετάξουν για τις εξωτικές...

Κωνσταντίνος Χατζηβασίλης: O Ελληνας που ταΐζει «χρυσό» μπέργκερ βασιλιάδες

Ο Κωνσταντίνος Χατζηβασίλης δεν είναι απλώς ένας σεφ. Είναι...

«Αστραψε» ο Μπιμπίλας με τον Μποτρίνι

❱❱ Εξαλλος ο ηθοποιός που ήταν καλεσμένος στο «Hell’s Kitchen» τόσο με τη συμπεριφορά του οικοδεσπότη όσο και της παραγωγής του realityΑπό τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Πήγε καλεσμένος για φαγητό στο «Hell’s Kitchen» του Εκτορα Μποτρίνι και του βγήκε… ξινό! Εξαλλος είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας με τον οικοδεσπότη και την παραγωγή του reality μαγειρικής του ΑΝΤ1, λόγω της συμπεριφοράς τους.

Ο ηθοποιός, όπως αποκαλύπτει στην «Espresso», δέχτηκε πρόταση να εμφανισθεί στην εκπομπή σε ρόλο δοκιμαστή -όπως προβλέπει το concept-, ωστόσο όχι μόνο δεν έφαγε, αλλά του χρέωσαν κάποιοι ότι… αυτοπροσκλήθηκε.

«Δεν ζήτησα να εμφανιστώ στο σόου. Αυτό είναι μεγάλο ψέμα. Με προσκάλεσαν να πάω με την παρέα μου και συμφώνησα. Λίγες ημέρες πριν από το γύρισμα, και για τυπικούς λόγους, ενημέρωσα τον υπεύθυνο της παραγωγής για τη λίστα των καλεσμένων μου κι εκείνος μας όρισε ημέρα και ώρα. Παρέα με τη Λιζέττα Νικολάου, τον Σπύρο Θεοδόση, τον Κώστα Βενετσάνο, τον Αλέξανδρο Πετρίδη και την Τζόυ Μιχαηλίδου πήγαμε στο εστιατόριο και από τις 3 το μεσημέρι, που είχαμε ενημερωθεί πως θα ξεκινούσε η εγγραφή, τελικά οι κάμερες άρχισαν να γράφουν στις 5 το απόγευμα» αποκαλύπτει ο ηθοποιός.

Εκνευρισμός

Η δίωρη καθυστέρηση, όπως περιγράφει ο Σπύρος Μπιμπίλας, έφερε εκνευρισμό στη Λιζέτ α Νικολάου, η οποία αποχώρησε κι αμέσως μετά έφυγε και ο Σπύρος Θεοδόσης. «Η ώρα περνούσε και στο τραπέζι υπήρχε ένα πιάτο με αλλαντικά και μια γαρίδα στα τρία κι όλο μας έλεγαν “τώρα θα φάτε, μην ανησυχείτε”.

Εμείς δεν ανησυχούσαμε για το φαγητό, αλλά για το… ατελείωτο του γυρίσματος. Απαράδεκτη βέβαια ήταν και η συμπεριφορά του Εκτορα Μποτρίνι, ο οποίος δεν μας πλησίασε καν, όπως όφειλε ως οικοδεσπότης, αδιαφορώντας επιδεικτικά για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε όταν ο Κώστας Βενετσάνος έξαλλος ζήτησε από την παραγωγή να κοπούν τα πλάνα του στο επεισόδιο.

Επιθυμία που εκφράσαμε και οι υπόλοιποι, αφού στην πραγματικότητα είχαμε ρόλο κομπάρσου» ανέφερε και συνέχισε: «Εμείς πήγαμε ως καλεσμένοι και απαιτούσαμε σεβασμό. Παρά ταύτα ξέσπασε μια λογομαχία με τον παραγωγό, που δεν κατέληξε καλά, και αποχωρήσαμε. Μέχρι σήμερα κανείς από το reality δεν με πήρε έστω για μία συγγνώμη».

Μετά το συμβάν ο ηθοποιός έγραψε στο facebook «Στο “Hell’s Kitchen” του ΑΝΤ1 με Αλέξανδρο Πετρίδη, Τζόυ Μιχαηλίδου και Κώστα Βενετσάνο. Δεν περάσαμε και τόσο όμορφα» εκφράζοντας κι επίσημα την απογοήτευσή του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας για τη γλυκιά Λένα Σαμαρά

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στο πανελλήνιο ο αδόκητος χαμός της...

Έφη Κακαράντζουλα: Η ζωή της βιτριολίστριας στις Γυναικείες Φυλακές Θηβών

Σε κοκέτα των γυναικείων φυλακών της Θήβας, με... κλίση...

Διπλή χαρά για Σαμαρά

Μετά την αποφοίτηση του γιου του Κώστα από το...

Η Μελίνα Νικολαΐδη έπαθε… Ντάλια

Ταλέντo από τα λίγα είναι τελικά η όμορφη κόρη...

Αθίγγανη ακινητοποιούσε τη 10χρονη κορούλα της… για να τη βιάζει όποτε ήθελε ο σύντροφός της

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπου νους την ακραία διαστροφή μιας...

Μαρίνα Σταυράκη: Βασίλισσα των φίλτρων η πρώην κυρία Πατούλη!

Η Μαρίνα Σταυράκη, πρώην σύζυγος Γιώργου Πατούλη, μπορεί να...