Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Γερασιμίδου: «Στα γυρίσματα γελάσαμε με την καρδιά μας»

❱❱ Τι λέει η Ελένη Γερασιμίδου για τη νέα συνεργασία της με τον Λάκη Λαζόπουλο στη σειρά «Δέκα Μικροί Μήτσοι»Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Γίνονται μαθήματα επιβίωσης στη φτώχεια; Γίνονται, όταν «δασκάλα» είναι η οικιακή βοηθός και «μαθήτρια» η πλούσια κυρία που βλέπει τα λεφτά της να λιγοστεύουν ημέρα με την ημέρα. Παράλογο, αλλά άκρως απολαυστικό! Κι αν αναρωτιέστε πότε θα απολαύσουμε τα… ιδιαίτερα, υπομονή ως μεθαύριο στις 21.00, όταν ο ΑΝΤ1 θα προβάλει το πρώτο επεισόδιο των «Δέκα Μικρών Μήτσων» και η Ελενίτσα (Ελένη Γερασιμίδου) θα συναντήσει την πλούσια Γρουμπουλάκη (Λάκης Λαζόπουλος).

Μάλιστα, η «Espresso» εξασφάλισε φωτογραφίες από το συγκεκριμένο γύρισμα, που έγινε την περασμένη Παρασκευή στα παλιά κτίρια του Star στον Ταύρο, ενώ μίλησε και με την Ελένη Γερασιμίδου για την εκ νέου συνεργασία της με τον δημιουργό.

1 9

«Πέρασαν 17 χρόνια από τους παλιούς “Μήτσους”, αλλά το κλίμα ήταν ακριβώς το ίδιο. Με τον Λάκη είχαμε την ίδια ψυχική ευφορία. Το να παίρνει ένας ηθοποιός ένα ωραίο κείμενο, γεμάτο από σουρεαλισμό, που γίνεται όμως κατανοητός από τον καθέναν, αυτό είναι μοναδικό. Ο Λάκης αυτή τη φορά έχει βάλει την Ελενίτσα και τον Μήτσο μέσα στην οικονομική κρίση να κάνουν κλήρωση για ποιον λογαριασμό θα πληρώσουν πρώτα» αναφέρει η αγαπημένη ηθοποιός. «Πραγματικά γελάσαμε με την καρδιά μας στα γυρίσματα. Οι ήρωες αυτοί αγαπήθηκαν τόσο, γιατί αποτελούν κομμάτι της κοινωνίας μας. Ο πλούτος αυτού του ζευγαριού είναι η σχέση τους. Ο Λάκης με τη γνωστή σατιρική διάθεση που τον χαρακτηρίζει μιλά γι’ αυτό που έχουμε διαπιστώσει όλοι μας: ότι το χρήμα θα το κατέχουν λίγοι άνθρωποι στη ζωή. Παρακολούθησα και τη φετινή του επιθεώρηση “Α-πε-λπι-σί-το” με την εκπληκτική Σοφία Φιλιππίδου και πραγματικά χάρηκα μια εξαιρετική παράσταση με άποψη» τονίζει και, όπως μας λέει, για εκείνη είναι πλέον εσωτερική ανάγκη να κάνει μόνο δουλειές με νόημα.

Τύμπανα πολέμου

«Εδώ και καιρό στη γειτονιά μας ηχούν τα τύμπανα του πολέμου και δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε ότι δεν τα ακούμε από το ηχοσύστημα. Φοβάμαι τι έχουν αποφασίσει οι μεγάλες δυνάμεις για εμάς. Ο καπιταλισμός τρώει τις σάρκες του και το θέμα είναι μην εκτονωθεί όλο αυτό σε έναν πόλεμο. Γι’ αυτό και οι ιμπεριαλιστικές κραυγές των γειτόνων μας.

Οι άνθρωποι του πνεύματος, ειδικά αυτές τις περιόδους, πρέπει να ανακαλύπτουν τις ψυχικές ανάγκες του κοινού» αναφέρει και καταλήγει: «Το θέατρο πρέπει να πιάσει τον σφυγμό των πολιτών. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το μοντέρνο θέατρο και τους πειραματισμούς. Εχω θέμα όταν ένα έργο δεν λέει τίποτα, δεν έχει περιεχόμενο. Μια ζωή τού τίποτα συναντά την τέχνη τού τίποτα. Δεν με ενδιαφέρει ένα θέατρο που δεν συναντά το καλό. Μου αρέσει πολύ στους “Δέκα Μικρούς Μήτσους” ο υπαλληλάκος. Αυτό το φοβισμένο ανθρωπάκι έχει την πιο ώριμη σκέψη μέσα στις συμφορές».
9801 kostas voytsas aliki katsavoy 16122017
Και μια είδηση της τελευταίας στιγμής: Ο Κώστας Βουτσάς (μικρή φωτό) θα υποδυθεί τον δεύτερο σύζυγο της χήρας Μήτση. Στο πρώτο επεισόδιο θα ακούσουμε μόνο τη φωνή του, ενώ η χήρα Μήτση θα τον αποκαλεί η «δεύτερή μου σύνταξη». Από το δεύτερο επεισόδιο όμως θα δούμε τον σημαντικό ηθοποιό εν δράσει στη μικρή οθόνη.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...