Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Το ΟΠΑΠ Forward στηρίζει το γυναικείο επιχειρείν

Nα ενισχύσουν τη θέση τους στο επιχειρηματικό τοπίο, μέσω...

Τσιμιτσέλης: Δεν ξέρω αν ο τηλεθεατής παρακολουθεί ή απλά χαζεύει

❱❱ Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει για την επιτυχία της σειράς του Alpha «Ελα στη θέση μου» και την ελληνική μυθοπλασίαΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Αλήθεια, πώς είναι να πρωταγωνιστεί ένας ηθοποιός σε μια καθημερινή σειρά που έχει αναδειχθεί από τους τηλεθεατές πρώτη σε θεαματικότητα, και μάλιστα στη βραδινή ζώνη;

Εκατό επεισόδια γιόρτασε πρόσφατα η δημοφιλής σειρά του Alpha «Ελα στη θέση μου», που προβάλλεται από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, στις 20.00, και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος κρατά τον ρόλο του Βλάση, κάνει τον απολογισμό του.

«Σπείραμε καλό σπόρο και είχαμε μια καλή συγκομιδή! Πιστεύω ότι μέσα από αυτήν τη σειρά οι Ελληνες αναγνωρίζουν κομμάτια του εαυτού τους, καθώς ζούσαν μετρημένα αλλά αξιοπρεπώς, μετά εκτινάχτηκαν μέσα σε ένα πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα σε μια επίπλαστη ευμάρεια κι ύστερα έκαναν… ελεύθερη πτώση στο κενό» λέει ο πρωταγωνιστής και συνεχίζει: «Αυτά τα οκτώ χρόνια της οικονομικής κρίσης η Ελλάδα ζει μέσα στην ανέχεια και την αβεβαιότητα. Αρα ένα σίριαλ που παρουσιάζει πώς μια νοικοκυρεμένη ελληνική επιχείρηση εξαγοράζεται από το κεφάλαιο του εξωτερικού έχει πολλά να πει στον Ελληνα τηλεθεατή. Διότι οι ήρωες της σειράς παίρνουν τα μαθήματά τους, ανασυντάσσονται και πολεμούν τον “εχθρό” με αξίες. Και η δεμένη οικογένεια είναι μια τεράστια αξία. Η υψηλή τηλεθέαση της σειράς αλλά και η απόφαση του καναλιού να τη συνεχίσει, όπως πληροφορούμαι, για τρίτη σεζόν είναι μια είδηση που μας έχει κάνει όλους πολύ χαρούμενους. Μέσα σε αυτό το ζοφερό τοπίο νιώθω πολύ τυχερός που δουλεύω σε μια ωραία παραγωγή με καλές συνθήκες εργασίας, με αξιόλογους συντελεστές και συναδέλφους, που έχει αποδοχή από τον κόσμο. Και το πιο σημαντικό: Ο Alpha μάς πληρώνει!»

«Η μόδα πάντα περνά»

Οταν τον ρωτάμε αν θεωρεί ότι φέτος έχουμε τη χειρότερη τηλεόραση των τελευταίων ετών, καθώς προβάλλονται καθημερινά 16 ώρες ριάλιτι προγραμμάτων, ο Γιάννης Τσμιτσέλης απαντά με ψυχραιμία: «Στην τηλεόραση θα γίνονται πάντα πειραματισμοί. Βραζιλιάνικα σίριαλ, τούρκικα, σόου, ριάλιτι… Αλλά ό,τι και να γίνει να θυμάστε κάτι: πάλι στο τζιν παντελόνι θα επιστρέψουν! Με λίγα λόγια, η μόδα πάντα περνά. Τα κανάλια φέρνουν στο προσκήνιο νέα οπτικοακουστικά προϊόντα γιατί ψάχνουν, ειδικά αυτήν την περίοδο, τη διαφήμιση με… το τουφέκι. Στο τέλος όμως θα γυρίσουν ξανά στο κλασικό και το διαχρονικό, στο τζιν! Και το τζιν στην ελληνική τηλεόραση είναι η ελληνική μυθοπλασία» μας λέει και συμπληρώνει με σκεπτικισμό: «Κοιτάξτε ότι παρακολουθεί τα ριάλιτι μια μεγάλη μερίδα κόσμου. Αυτό κάτι σημαίνει. Δεν θέλω να κρίνω το επίπεδο κανενός ανθρώπου, γιατί δεν ξέρω, όταν έχει την τηλεόραση του ανοιχτή, αν παρακολουθεί ή απλά χαζεύει. Μπορεί και να τον ιντριγκάρουν τα αθλήματα του “Survivor”, μπορεί και η μαγειρική να είναι του γούστου του. Ναι, η τηλεθέαση των ριάλιτι είναι ένα φαινόμενο. Αλλά, όπως έλεγαν ο Φρόιντ και ο Στίβεν Χόκινγκ, εδώ δεν μπορούμε να βρούμε άκρη με το τι θέλουν οι γυναίκες, θα βρούμε άκρη με το τι θέλει ο τηλεθεατής; Οι τηλεθεατές πάντα μας εκπλήσσουν, γι’ αυτό και κανένας τηλεοπτικός δημιουργός δεν ξέρει τη συνταγή της επιτυχίας και αν θα πάει καλά η παραγωγή που ετοιμάζει ή όχι. Πολλά πράγματα δεν τα καταλαβαίνουμε. Απλώς συμβαίνουν».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...