Αίσχος! Drag βασιλιάς ο Ιησούς, σύμφωνα με «καθηγητή»

❱❱ O Χριστός ξανασταυρώνεται, όπως και η στοιχειώδης λογική, για να μη μιλήσουμε για το θρησκευτικό αίσθημα, από ακαδημαϊκούς οι οποίοι δεν διστάζουν να τον περιγράψουν ως τραβεστί…… που φαντασιωνόταν την ώρα του μαρτυρίου σεξουαλική σχέση με τον Θεό! Καθηγητής κολεγίου Ιησουιτών στη Μασαχουσέτη έχει προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις για τη «ριζοσπαστική ανάγνωσή του στα κείμενα της Καινής Διαθήκης», σύμφωνα με την οποία ο Ιησούς δεν ήταν ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό!

Ο καθηγητής του College of the Holy Cross Τατ Σιονγκ Μπένι Λιου, όπως αποκαλύπτει τώρα η φοιτήτριά του Ελινορ Ρέιλι, αναλύοντας το «Κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο» αναφέρει ότι «αυτό που έχουμε στον κατά Ιωάννη Ιησού δεν είναι μόνο βασιλιάς του Ισραήλ ή βασιλιάς των Ιουδαίων, αλλά και drag βασιλιάς (σ.σ.: που εμφανίζεται ντυμένος με ρούχα άλλου φύλου από αυτό που είναι)»! Μάλιστα, στη δημοσίευσή του αυτή από το 2009 με τον τίτλο «They Were All Together In One Place: Towards Minority Biblical Criticism» συμπληρώνει ότι ο Χριστός «καταλήγει να εμφανίζεται ως μια drag νύφη στο πάθος του».

Μεταξύ άλλων, αναλόγως παράλογων ερμηνειών των κειμένων της Καινής Διαθήκης, ο καθηγητής Λιου υποστηρίζει ότι οι συνεχείς αναφορές του Ιωάννη στον Ιησού και το νερό «αναφέρονται στο ακαθόριστο φύλο του Ιησού και συνεπώς στο τραβεστί ντύσιμό του και άλλες ανώμαλες επιθυμίες».

Το αποκορύφωμα της ανωμαλίας του καθηγητή, βέβαια, είναι όταν γράφει ότι η σκηνή της Σταύρωσης από τον Ιωάννη αφήνει να εννοηθεί ότι την ώρα που ο Ιησούς ένιωθε τα τρυπήματα της λόγχης φαντασιωνόταν το μαρτύριο ως σεξουαλική σχέση με τον ίδιο του τον Πατέρα.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ