Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Βρισηίδα εναντίον Καινούργιου

❱❱ Εξώδικο από την πρώην παίκτρια του «My style rocks» στην εκπομπή της Κατερίνας λόγω Βασάλου – ΕυρυδίκηςΝέα κόντρα στη showbiz! Η Βρισηίδα Ανδριώτου έστειλε εξώδικο στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να σ’ τα πω» του Εpsilon για ρεπορτάζ που φιλοξένησε τις προηγούμενες ημέρες και την παρουσίαζε ως το φημολογούμενο τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη…

Μόνο που σ’ αυτό καταφερόταν και εναντίον της Κατερίνας Καινούργιου! Η παρουσιάστρια, που έκανε γνωστό το γεγονός στον αέρα της εκπομπής της, στάθηκε σε ένα σημείο, στο οποίο η πρώην παίκτρια του «My style rocks» αναφερόταν σε εκείνη προσωπικά.

«Διάβασα το εξώδικο και με αποκαλούσε “κυρία”, και μάλιστα “χαμηλής ηθικής”. Να σου πω, γλυκιά μου, το ήθος μου δεν το διαπραγματεύομαι, κι αν είμαι κυρία και έχω ηθική το ξέρουν καλά και οι τηλεθεατές μου, όλοι όσοι βρίσκονται εδώ και όσοι έχουν σχέση μαζί μου» είπε έξαλλη η ξανθιά παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Επίσης, ξέρω να μιλάω και πολύ καλά ελληνικά και, όταν αμφισβητώ μια είδηση και το λέω δημοσίως, συμβαίνει απλώς αυτό».

Τι εννοούσε; Πριν από μέρες η Κατερίνα αμφισβήτησε την «είδηση» -που ακούστηκε στην εκπομπή της από τα χείλη του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Ρούτα- για τη σχέση Βασάλου – Ανδριώτου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ από αυτό θέλω να αποστασιοποιηθώ λίγο, γιατί είναι το δικό σου ρεπορτάζ. Από ό,τι έχω δει, τα παιδιά είναι πολύ καλά μαζί. Το να έχεις σχέση με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που είναι μια θεά, που είναι ένα γλυκό κορίτσι… Εγώ, που έχω δει αυτά τα δύο παιδιά, φαίνονται πολύ ερωτευμένα. Το παλεύουν πάρα πολύ. Είναι παιδιά με ήθος και ξέρω ότι ψάχνουν σπίτι και στο Φάληρο».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα