Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Τι κρύβει το παρελθόν της Μάγκυς του «MasterChef»

❱❱ Μυστήριο πλανάται γύρω από το επαγγελματικό παρελθόν της Μάγκυς Ταμπακάκη στο κομμάτι της μαγειρικής. Η μοναδική γυναίκα παίκτρια που έχει παραμείνει στο «MasterChef», η οποία μάλιστα κατάφερε να βάλει τα… γυαλιά στους άντρες ανταγωνιστές της κερδίζοντας το Silver Award των 10.000 ευρώ, έχει δηλώσει ότι δεν είναι επαγγελματίας σεφ. Οι χρήστες του twitter όμως έκαναν έρευνα και έφεραν στο φως δύο φωτογραφίες που… μαρτυρούν ότι η Μάγκυ μπορεί κάτι να κρύβει τελικά.

Στη μία φαίνεται η παίκτρια του «MasterChef» να κρατά ένα πτυχίο με το όνομά της από τη σχολή μαγειρικής του Τορίνο «Scuola di Cucina» (φωτό), ενώ στην άλλη εμφανίζονται παίκτες ενός παλιότερου «MasterChef» της Ιταλίας, ανάμεσα στους οποίους και μια γυναίκα που μοιάζει αρκετά με την Ελληνίδα. Κι ενώ στην ομαδική φωτογραφία το… τοπίο είναι θολό, στη φωτογραφία από τη σχολή μαγειρικής φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για τη Μάγκυ του ελληνικού «MasterChef». Σημειώνεται πως η Μάγκυ έχει δηλώσει ότι μένει στην Ιταλία, καθώς από εκεί κατάγεται ο άντρας της.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα