Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η «Espresso» μπήκε στο σπίτι των «Δέκα μικρών Μήτσων»

❱❱ Η αποκάλυψη του Λάκη Λαζόπουλου στα γυρίσματα της σειράς και οι εντυπώσεις του Δημήτρη ΣταρόβαΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ραντεβού στο… σπίτι των «Δέκα Μικρών Μήτσων», λίγο πριν από την αποψινή πρεμιέρα τους στον ΑΝΤ1, στις 21.00, έδωσαν οι δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού ρεπορτάζ.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, εμπνευστής και δημιουργός της αγαπημένης σατιρικής κωμωδίας, μαζί με τους συνεργάτες του, υποδέχτηκαν τους τηλεοπτικούς συντάκτες στο στούντιο που πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της σειράς για να δουν τα σκηνικά, αλλά και να παρακολουθήσουν πρώτοι απ’ όλους την τελευταία σκηνή από τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου, με πρωταγωνιστές τους χαλαρούς Θεσσαλονικείς (Λάκης Λαζόπουλος και Δημήτρης Σταρόβας).

tel4384 0

«Νιώθω σαν να μην πέρασε μια μέρα και ας έχουν περάσει 17 χρόνια. Αυτή η σειρά είναι ο… αφρός της ελληνικής τηλεόρασης. Οταν με πήρε ο Λάκης και με ρώτησε αν θέλω να πάρω μέρος στη σειρά τού είπα “εννοείται”» μας είπε ο Δημήτρης Σταρόβας, αμέσως μόλις βγήκε από το γύρισμα. Ο Λάκης, αφού έβγαλε την περούκα του Θεσσαλονικιού, μας αποκάλυψε ότι στα γυρίσματα θέλει να είναι μόνο αυτός, το καστ και το συνεργείο. «Δεν είμαι περίεργος, αλλά στο χειρουργείο δεν μπαίνει κάποιος άλλος από τον γιατρό και τον ασθενή. Είναι μια δική μου… βίδα, να μην υπάρχει ξένο σώμα. Εχω την αίσθηση ότι τώρα που ξανασυνάντησα τους “Μήτσους” δεν έχει αλλάξει κάτι, απλώς νιώθω ότι μεγάλωσαν» μας λέει και συνεχίζει: «Ναι, έχει περάσει καιρός, αλλά η φωνή τους με συνδέει με την αλήθεια τους. Ηθελα λοιπόν να επιστρέψω τώρα με τους “Μήτσους”, που κι εγώ έχω τις αντοχές να το κάνω. Εκανα και τσεκάπ πριν ξεκινήσω τα γυρίσματα. Ωστόσο, θέλω να τονίσω ότι έπειτα από αυτά τα έξι επεισόδια θα κλείσει οριστικά και ο κύκλος τους»

Στη συνέχεια της κουβέντας μας, ο δημοφιλής δημιουργός μοιράστηκε μαζί μας τι του είπαν οι τηλεθεατές μετά την προβολή του best off επεισοδίου τοπροηγούμενο Σάββατο, ότι δηλαδή ένιωσαν σαν μην έχει αλλάξει η εποχή.

starovas

«Αυτό συμβαίνει γιατί το υπέδαφος της χώρας είναι σαθρό και συνεχίζει να τρίζει με αποτέλεσμα τα προβλήματα να μην αλλάζουν. Γι’ αυτό οι “Μήτσοι” είναι διαχρονικοί και επίκαιροι» μας λέει και προσθέτει σχετικά με τη σημερινή κατάσταση των ηρώων του: «Η χήρα Μήτση έχει παντρευτεί και η “δεύτερη σύνταξή” της, όπως λέει η ίδια, είναι ο Κώστας Βουτσάς, ενώ ο Τζίμης έχει ανοίξει Σχολή Φλώρων και κάνει μαθήματα στον Μάνο Ιωάννου. Τους αγαπώ όλους τους “Μήτσους” μου για να μπορώ και να τους δικαιολογήσω. Η αδυναμία μου, όμως, θα έλεγα ότι είναι ο Μούστος. Αυτός έχει πάντα το δικό του παρόν. Το παρόν του είναι οι γυναίκες. Δεν συμβαίνει τίποτε άλλο στον δικό του κόσμο. Ολοι οι άλλοι ζουν την πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα και έχουν την άποψή τους. Ο Γύφτος, όταν θα λέει τις ειδήσεις, θα μιλήσει και για το Μακεδονικό» είπε και ολοκληρώνοντας τη συζήτηση με τους δημοσιογράφους αποκάλυψε: «Θα μου άρεσε σε ένα επεισόδιο των “Μήτσων” να υπήρχε live κοινό και το έχω προτείνει».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....