Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

«Απόβαση» μοντέλων στην Αθήνα! Sexy και όποιος αντέξει στην Εβδομάδα Μόδας

❱❱ «Φωτιά» στην πασαρέλα από Παναγιώταρου και Μπέλλα 
❱❱ Η πρώτη επίδειξη της Παπαγγελή μετά τη διαγραφή της από τη Ν.Δ.Μέχρι και η Θεοπούλα του «Στο παρά 5’», κατά κόσμον Εφη Παπαθεοδώρου, έκανε φέτος πασαρέλα στην 23η Athens Xclusive Designers Week, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο υπό την εποπτεία της Τόνιας Φουσέκη και ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής. 

Η 80χρονη ηθοποιός περπάτησε το Σάββατο στο catwalk του οίκου μόδας Celebrity Skin, εισπράττοντας το πιο θερμό χειροκρότημα της βραδιάς.

Στο ίδιο show του σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκου συμμετείχαν κι άλλοι celebrities, ανάμεσά τους η Νίνα Λοτσάρη, η Νικολέττα Καρρά, η Κάτια Νικολαΐδου, αλλά και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», μάλιστα, υπήρξε ιδιαίτερα αποκαλυπτική τόσο πάνω στην πασαρέλα όσο και backstage, προκαλώντας… ταχυπαλμίες στους παρευρισκομένους. Πολύ ψηλά στη λίστα με τις super sexy παρουσίες της AXDW βρέθηκε φέτος και η Ιωάννα Μπέλλα. Μπορεί να μην πήρε τελικά μέρος στο «Survivor», ωστόσο προσέφερε στους fans της ένα πρώτης τάξεως… οφθαλμόλουτρο στο catwalk, όπου έδειξε μαγιό της εταιρίας Piz Buin και αποκαλυπτικές δημιουργίες του οίκου Herminas Reea, αλλά και του Τάσου Μητρόπουλου.

Σε διπλό ρόλο

Φλογερή πάνω στην πασαρέλα υπήρξε και η τραγουδίστρια Κόρτνεϊ Πάρκερ, η οποία έδειξε ρούχο του Γιάννη Τόγκου (Kathy Heyndels) και παράλληλα τραγούδησε. Στην ίδια επίδειξη συμμετείχαν επίσης η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η πρώην παίκτρια του «Survivor» και τραγουδίστρια των REC Ξένια Ιβεν, αλλά και η Ελλη Παπαγγελή, η οποία έκανε την πρώτη εμφάνισή της σε πασαρέλα μετά τη διαγραφή της από τη Νέα Δημοκρατία λόγω των αντιδράσεων που προκλήθηκαν από το σχόλιό της περί «Βούλγαρων οπαδών του ΠΑΟΚ».

Τέλος, πολλοί ήταν οι guest stars και στο show του Τάκη Γιαννέτου. Τα κομψά κοστούμια του γνωστού σχεδιαστή έδειξαν, μεταξύ άλλων, ο Ερρίκος Πετιλόν, ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Μάνος Πίντζης και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ (ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗ) ΞΕΠΟΡΤΙΣΕ

Ηταν ίσως το πιο τρυφερό highlight στη φετινή Athens Xclusive Designers Week. Η Μικαέλα Φωτιάδη ανέβηκε στην πασαρέλα με τον εννέα μηνών γιο της και έκλεψε την παράσταση στο fashion show του Μάκη Τσέλιου.
«Είχα αγχωθεί πολύ, όχι τόσο για το πώς θα βγούμε στην πασαρέλα, αλλά μη μου νυστάξει ή μήπως θέλει να φάει. Δεν ήθελα να τον ταλαιπωρήσω εννιά μηνών μωρό» δήλωσε η Σταρ Ελλας 2015 και Miss Europe 2016, και συνέχισε: «Οταν ανεβήκαμε στην πασαρέλα κοιμόταν, αλλά με τα φώτα και τα χειροκροτήματα ξύπνησε και γελούσε, το ζούσε κανονικά και του άρεσε»! Ανάμεσα σε εκείνους που τους χειροκρότησαν ήταν φυσικά ο αγαπημένος της Μικαέλας και πατέρας του μικρού Γιάννης Μπορμπόκης.

ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΗ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΡΙΔΗ ΣΤΟ SHOW ΤΟΥ ΖΟΥΛΙΑ

Ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, την επίδειξη του Βασίλη Ζούλια, που έντυσε, πριν από λίγο καιρό, τη χολιγουντιανή σταρ Αλισον Μπρι για την εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες. Στο φετινό AXDW, πάντως, η σταρ της επίδειξης του Ζούλια δεν ήταν άλλη από τη Βίκυ Καγιά.

tonia foyseki prigipas nikolaos tatiana blatnik

Η παρουσιάστρια, που γέννησε πριν από λίγο καιρό κι έχει ένα υπέροχο κορμί, εμφανίστηκε με μια υπέροχη σομόν τουαλέτα και μάσκα, και καταχειροκροτήθηκε! Ανάμεσα στα μοντέλα που πήραν μέρος ήταν για ακόμα μία φορά η εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα, την οποία καμάρωσαν επί το έργον ο πατέρας της Αλέξανδρος Τσοχατζόπουλος, αλλά και η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα Μαρασλή, που ακολουθεί επάξια τα βήματα της διάσημης μητέρας της στον χώρο της showbiz. Οσο για τη celebrity που τράβηξε τα πιο πολλά φλας στο front row της επίδειξης;

viki kagia

Ηταν, δίχως αμφιβολία, η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία λάμπει ολόκληρη από τότε που βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του γνωστού ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου!

Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες:

offer

9408 ioana mpela 3132018

f4 kortnei parker

f3 elli papaggeli

f30 img 3851

f5 theopoyla fashion week

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...