Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Mια Ελληνίδα στο Bollywood

❱❱ Η ηθοποιός Σοφία Σπαντιδάκη μιλάει στην «Εspresso» για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ινδική ταινία «Ticket to Greece»Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μια Κρητικοπούλα θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία του Bollywood! Η ηθοποιός Σοφία Σπαντιδάκη, η οποία φιλοδοξεί να κατακτήσει την ινδική βιομηχανία θεάματος, λίγο πριν από την έναρξη των γυρισμάτων της υπερπαραγωγής «Ticket to Greece», μιλάει στην «Espresso» για τη μοναδική εμπειρία που ετοιμάζεται να ζήσει, ενώ αποκαλύπτει τι θα έκανε σε περίπτωση που η ίδια έπεφτε στον έρωτα ενός Ινδού.

«Μοιράζω τον χρόνο μου ανάμεσα σε Αθήνα και Μουμπάι. Πιο παλιά είχα κάνει ένα ινδικό βιντεοκλίπ που γυρίστηκε στο Λος Αντζελες, ενώ το 2014 βραβεύτηκα ως πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός σε πανευρωπαϊκό διαγωνισμό στο Παρίσι. Ετσι με γνώρισαν οι παραγωγοί, με εμπιστεύτηκαν και με πρότειναν τώρα για την ταινία. Πρέπει να σας πω ότι είναι ιδιαίτερα αυστηροί και κάπως αρνητικοί με ηθοποιούς εκτός Ινδίας. Είμαι η μοναδική Ελληνίδα και μία από τις ελάχιστες Ευρωπαίες που παίρνουν μέρος σε ταινία του Bollywood. Ακόμα και με τα συνεργεία και τους τεχνικούς είναι αυστηροί» μας λέει η ηθοποιός και συνεχίζει αναφέροντας υπερήφανη: «Η μεγαλύτερη επιτυχία μου είναι η τεράστια διαφήμιση της Ελλάδας στο εξωτερικό. Πρέπει να σας πω ότι η υπουργός Τουρισμού κυρία Ελενα Κουντουρά βοηθάει πολύ με τις βίζες των Ινδών».

dsc065981d

Σύμφωνα με την ταλαντούχα ηθοποιό, τα γυρίσματα της ταινίας θα αρχίσουν μέσα στον μήνα που διανύουμε. «Το 60% αυτών θα πραγματοποιηθεί στην Ινδία και το 40% στην Κρήτη. Το σενάριο αφορά μια ερωτική ιστορία με άδοξο και δραματικό τέλος. Ενας Ινδός ερωτεύεται μια Ελληνίδα και πηγαινοέρχεται για χάρη της. Κάνει τα πάντα γι’ αυτήν, θέλει να την παντρευτεί, αλλά οι διαφορετικές θρησκείες στέκονται εμπόδιο! Τελικά εκείνη παντρεύεται την πρώτη της αγάπη κι αυτός πληγωμένος δίνει τέλος στη ζωή του» μας λέει. Με αφορμή τη δραματική ιστορία, τη ρωτάμε τι θα επέλεγε να κάνει αν βίωνε κάτι αντίστοιχο. Η απάντησή της δεν αποκλίνει και πολύ από το σενάριο: «Επειδή πιστεύω πολύ στον Θεό, θα έπρεπε να βαπτιστεί χριστιανός για να τον παντρευτώ» τονίζει.

Η Σοφία κατάγεται από το Ρέθυμνο. Μεγάλωσε στην Κύμη Ευβοίας και στα 18 της εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα λόγω σπουδών. Ονειρό της από μικρή ήταν να γίνει ηθοποιός. Οπως λέει, δεν θα μπορούσε να αφήσει μόνιμα την Ελλάδα και το όμορφο νησί της, αλλά στην Ινδία οι παραγωγές είναι πολύ πιο κερδοφόρες οικονομικά. «Δεν υποτιμώ την Ελλάδα, αλλά δεν υπάρχει κινηματογραφική βιομηχανία. Τα οικονομικά δεν έχουν καμία σχέση. Οσα παίρνει ένας Ελληνας φτασμένος ηθοποιός σε έναν μήνα, στην Ινδία τα παίρνει ένας ανερχόμενος ηθοποιός σε μία μέρα. Δεν σκοπεύω να ζήσω μόνιμα εκεί, λατρεύω την Κρήτη, αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω όπως τώρα» σημειώνει.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...