Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ο Βασίλης Κικίλιας μετακόμισε στο πατρικό του!

❱❱ Λίγο πριν από την επέτειο ενός χρόνου σχέσης, ο βουλευτής της Ν.Δ. μάζεψε τα πράγματά του κι έφυγε από το σπίτι τους στο ΚολωνάκιΤίτλοι τέλους στη σχέση της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια; Λίγες εβδομάδες μετά τον σάλο που προκάλεσε η φημολογούμενη εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας, ο τομεάρχης Εθνικής Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας μάζεψε τα πράγματα του κι έφυγε από το σπίτι όπου διέμεναν στο Κολωνάκι. 

Μάλιστα, οποιαδήποτε ελπίδα να επιστρέψει μάλλον εξανεμίστηκε, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο βουλευτής της Ν.Δ. ενημέρωσε πριν από μερικά 24ωρα την Ελληνική Αστυνομία ότι αλλάζει κατοικία και ότι από το κέντρο της Αθήνας -στην οδό Στησιχόρου- επιστρέφει πίσω στο πατρικό του, στα νότια προάστια. Για την αλλαγή διεύθυνσης διαμονής ενημέρωσε με σχετικό έγγραφο που κατέθεσε στη ΓΑΔΑ, καθώς ο ίδιος διαθέτει φύλαξη και οι Αρχές όφειλαν να γνωρίζουν προκειμένου να του παρέχουν προστασία.

Η αλήθεια είναι ότι πέρασαν αρκετές ημέρες από την τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού, ωστόσο κανείς δεν υποψιάστηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Αλλωστε, συνήθιζαν να αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Ομως, η μοναχική εμφάνιση της παρουσιάστριας στις αρχές Μαρτίου σε fashion event και το ταξίδι της -το περασμένο Σαββατοκύριακο- στην Πάτμο, στο νησί όπου αγαπήθηκαν, με δημοσιεύσεις στο Instagram φωτογραφιών από την Παναγία και διάφορα μελαγχολικά τοπία, δεν μετέφεραν και την καλύτερη διάθεσή της. Από την άλλη, ο Βασίλης Κικίλιας, το ίδιο Σαββατοκύριακο, βρισκόταν στην Αθήνα και επισκέφθηκε το Πασχαλινό Παζάρι της Ζωοφιλικής Ενωσης Ηλιούπολης.

Ο ίδιος, μάλιστα, φωτογραφήθηκε χαμογελαστός με τους διοργανωτές, έκανε τις πασχαλινές αγορές του, ενισχύοντας οικονομικά το σωματείο, και αποχώρησε. Τίποτα στη συμπεριφορά του δεν έδειχνε πως περνούσε ζόρια.

Λίγο προτού γιορτάσει την επέτειο του πρώτου χρόνου μαζί, το ζευγάρι φαίνεται πως… τίναξε τα πάντα στον αέρα και κανείς δεν γνωρίζει τι ήταν αυτό το τόσο σοβαρό που το οδήγησε να τερματίσει τη συμβίωσή του, ρίχνοντας τη σχέση του στα… βράχια.

Χεράκι χεράκι

Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών τον Απρίλιο 2017 και ο έρωτάς τους γεννήθηκε με την πρώτη ματιά.

Στις 23 Αυγούστου του 2017 κυκλοφόρησαν οι πρώτες παπαρατσικές φωτογραφίες του «γαλάζιου» βουλευτή με την παρουσιάστρια να περπατούν χεράκι χεράκι στην Πάτμο. Τα ενσταντανέ ήταν πολλά, αφού ο φωτογραφικός φακός τούς τσάκωσε πολλές φορές στις διακοπές τους σε άκρως in love ατμόσφαιρα.

Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς η Μπαλατσινού και ο Κικίλιας έκαναν την πρώτη κοινή επίσημη εμφάνισή τους στο TEDx Academy και με την είσοδό τους στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα. Το ίδιο έγινε και στο Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», όταν παρευρέθηκαν σε μεγάλο fashion show.

Η απόφασή τους να συγκατοικήσουν δεν άργησε. Μαζί τους διέμεναν ο γιος της παρουσιάστριας Μάξιμος -από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο- και το λαμπραντόρ του βουλευτή.

Το διαμέρισμα το οποίο νοίκιασαν στην οδό Στησιχόρου ήταν το ησυχαστήριό τους και η Τζένη φρόντιζε με το παραπάνω τον σύντροφό της. Τα χαμόγελα ευτυχίας στις εξόδους τους ήταν η απόδειξη πως η σχέση τους ήταν δυνατή και τα σχέδια για κοινή ζωή άμεσα.

Μάλιστα, φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου ήθελαν το ζευγάρι να παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι και μάλιστα στο νησί της Αποκάλυψης, το νησί τους.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...