Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

H παρουσιάστρια με το εξώγαμο του επιχειρηματία και η διαμάχη για τη διατροφή

❱❱ Ο δικαστικός «πόλεμος» παρουσιάστριας με τον επιχειρηματία πρώην σύντροφό τηςΠρόστιμο 80 ευρώ για λιπομαρτυρία επέβαλε το Η’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας σε γνωστή παρουσιάστρια, η οποία δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο κατά την εκδίκαση της μήνυσης που είχε καταθέσει εις βάρος του επιχειρηματία πρώην συντρόφου της, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου!

Η δικαστική διαμάχη του άλλοτε αγαπημένου ζεύγους, που μαίνεται εδώ και μια πενταετία σε ποινικό και αστικό επίπεδο, φαίνεται πως έχει εξαντλήσει πλέον και τις δύο πλευρές, καθώς ούτε ο κατηγορούμενος έδωσε το «παρών» στο δικαστήριο!

Η εντυπωσιακή ξανθιά δημοσιογράφος, που μετρά αρκετά τηλεοπτικά χιλιόμετρα κυρίως σε μικρά κανάλια και πρόσφατα εντάχθηκε στο δυναμικό μεγάλου καναλιού των βορείων προαστίων, είχε στραφεί κατά του 41χρονου επιχειρηματία τον Ιούλιο του 2015 και τον κατηγορούσε ότι αρνιόταν να καταβάλει τη διατροφή του παιδιού τους! Η υπόθεση οδηγήθηκε στο ακροατήριο πριν από λίγες ημέρες, αλλά τελικά δεν εκδικάστηκε, καθώς οι διάδικοι δεν εμφανίστηκαν.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που τα ονόματά τους «φιλοξενήθηκαν» στα πινάκια της Ευελπίδων, καθώς η παρουσιάστρια έχει στραφεί πολλές φορές και στα αστικά δικαστήρια αναζητώντας το δίκιο της. Μάλιστα, το 2014 είχε εκδικαστεί η αγωγή που είχε καταθέσει εις βάρος του επιχειρηματία (δραστηριοποιείται στον χώρο του κοσμήματος), καθώς εκείνος αρνιόταν να αναγνωρίσει την κόρη τους!

Τεστ DNA

Τότε το δικαστήριο είχε διατάξει τη διενέργεια τεστ DNA για να αποδειχθεί αν πράγματι ήταν παιδί του το κοριτσάκι, το οποίο σήμερα είναι 5 χρόνων. Παρά τους ισχυρισμούς του επιχειρηματία ότι δεν ήταν δικό του παιδί, με το αιτιολογικό ότι η σχέση τους ήταν περιστασιακή κι εφήμερη και κράτησε μόλις λίγες εβδομάδες, η δικαστική απόφαση δικαίωσε τη δημοσιογράφο, κρίνοντας πως το κοριτσάκι ήταν καρπός του -περιστασιακού, έστω- έρωτά τους.

Ομως η δικαστική διαμάχη δεν τελείωσε εκεί. Από τότε άρχισε ένας νέος γολγοθάς για την καταβολή της διατροφής του παιδιού, με διαδοχικά δικαστήρια, αναβολές και μια ατέρμονη κόντρα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Κομβικό ρόλο στην έριδα μεταξύ των δύο πρώην συντρόφων φέρεται ότι έπαιξε και η μητέρα του επιχειρηματία, που από την πρώτη κιόλας στιγμή είχε εκδηλώσει την αντίθεσή της στη σχέση του. Εκείνη φαίνεται πως ήταν το πρόσωπο που απομάκρυνε τον επιχειρηματία από την παρουσιάστρια, χρησιμοποιώντας ακόμη και αθέμιτα μέσα, όπως υποστήριζε σε αγωγή της η TV persona.

Μάλιστα, η «πεθερά» φέρεται ότι είχε προσπαθήσει να προσεγγίσει ακόμη και τον γυναικολόγο της παρουσιάστριας, δελεάζοντάς τον με ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό προκειμένου να πείσει την πελάτισσά του να διακόψει την κύηση! Παράλληλα κατηγορούσε τη δημοσιογράφο ότι είχε προσχεδιάσει την εγκυμοσύνη για να… τυλίξει τον γαμπρό, αλλά και ότι είχε παρελθόν σε τέτοιου είδους ιστορίες!

Τα επεισόδια της κόντρας συνεχίστηκαν, με την παρουσιάστρια να καταθέτει μήνυση εις βάρος μητέρας και γιου για συκοφαντική δυσφήμηση, με τις δύο πλευρές να είναι και τότε απούσες.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...