Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

Σαντικάι: Μου επέβαλλαν να ψέλνω λόγω μάρκετινγκ

❱❱ Ο Χρήστος Σαντικάι μιλάει στην «Espresso» για την «τραυματική» περίοδο όταν ήταν παιδί-θαύμα του Alter και υποκλίνεται στον Πέτρο ΓαϊτάνοΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Εγινε γνωστός στο πανελλήνιο μέσα από τη συχνότητα του Alter, όπου τέτοιες μέρες έψελνε ύμνους, σε ηλικία μόλις 9 χρόνων. Τα πολυπαιγμένα σποτ με τη φωνή του μελαχρινού αγοριού είχαν γίνει από viral μέχρι… εκνευριστικά, τόσο για το κοινό όσο και για τον ίδιο, όπως αποκαλύπτει ο Χρήστος Σαντικάι σήμερα -15 χρόνια μετά-, μιλώντας στην «Espresso».

«Δεν μου αρέσει που κάθε Πάσχα έρχομαι στην επικαιρότητα επειδή έψελνα μικρός!» μας λέει ο 24χρονος πλέον καλλιτέχνης και προσθέτει: «Δεν μπορώ να έρχομαι σε… αντιπαλότητα με τον Πέτρο Γαϊτάνο για το ποιος 18 f3είναι καλύτερος ψάλτης! Ο Γαϊτάνος είναι ο… νικητής, γιατί το κάνει συνειδητοποιημένα. Εγώ το έκανα γιατί μου επέβαλαν να το κάνω, λόγω μάρκετινγκ. Και πέτυχε!» δηλώνει ο Χρήστος, ο οποίος παρότι εκφράζει το παράπονό του πως σε όλες τις συνεντεύξεις τον ρωτούν για τότε, απαντάει πρόθυμα -ακόμα μία φορά- για εκείνη την περίοδο της ζωής του: «Ημουν ένα μικρό παιδί από την Αλβανία με γονείς μετανάστες. Συμφωνήθηκαν με το Alter κάποια πράγματα -σε ό,τι αφορά το οικονομικό-, τα οποία δεν τηρήθηκαν. Δεν πήρα ούτε τα μισά από όσα μου είχαν πει ότι θα πάρω. Και δέχτηκα όλη αυτή την υπερπροβολή, που περισσότερο κακό μου έκανε παρά καλό. Δεν είχα κι έναν άνθρωπο δίπλα μου που να ξέρει πώς να το διαχειριστεί όλο αυτό» αποκαλύπτει.

«Γράφω τραγούδια»

Σήμερα ο Χρήστος Σαντικάι ασχολείται με την παραγωγή και την ενορχήστρωση. «Εχω το δικό μου στούντιο, το RiverSide. Γράφω τραγούδια σε συναδέλφους. Μάλιστα τώρα ολοκληρώσαμε το άλμπουμ του Νικηφόρου. Στα περισσότερα τραγούδια του έχω γράψει τη μουσική. Επίσης έγραψα και το νέο κομμάτι της Αποστολίας Ζώη. Είναι σημαντικό για μένα που με εμπιστεύονται σπουδαίοι στιχουργοί και τραγουδιστές» μας λέει και κάνει πάλι μια αναφορά στο παρελθόν: «Δεν έχω αφήσει το κομμάτι της ερμηνείας, αλλά ξέρω πως είναι δύσκολο να καθιερωθώ ως τραγουδιστής, εξαιτίας του παρελθόντος μου. Το κοινωνικό σύνολο με έχει ακόμα στο μυαλό του έτσι. Είναι στερεότυπο. Οχι μόνο στην Ελλάδα, έτσι είναι και στη χώρα μου, την Αλβανία, παρότι δεν την έχω ζήσει σχεδόν καθόλου. Με πολλή δουλειά έχω καταφέρει να το αποτινάξω όλο αυτό από πάνω μου, αλλά μόνο στην πιάτσα των ανθρώπων που ασχολούνται με τη μουσική».

Επειδή, όμως, ο επιμένων νικά, ο ταλαντούχος μουσικός δεν το βάζει κάτω: «Δεν τα έχω παρατήσει κι εντελώς! Κάθε Σάββατο τραγουδάω σε ένα μαγαζί στην Αγία Παρασκευή».

ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Ο Χρήστος περιγράφει τον εαυτό του ως άνθρωπο αισιόδοξο και παρά το γεγονός ότι εκτέθηκε στη δημοσιότητα σε μικρή ηλικία μεγάλωσε χωρίς κόμπλεξ, όπως μας λέει.

Επίσης, λατρεύει το Πάσχα, περισσότερο από τα Χριστούγεννα, και οι καλύτερες αναμνήσεις του είναι από το ανθοπωλείο του φίλου του, όπου ετοίμαζαν κάθε χρόνο τα στεφάνια και τον Επιτάφιο. «Φέτος είμαι στην Κοζάνη με την κοπέλα μου. Είμαστε έναν χρόνο μαζί. Θα κάνω Πάσχα εδώ, πρώτη φορά εκτός Αθηνών. Μου λείπει βέβαια που δεν είμαι με τους φίλους μου να ετοιμάζουμε τα λουλούδια στο ανθοπωλείο. Είναι “θεσμός”».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...