Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

Δέσποινα Μοίρου: Είχα δεσμό με star του Χόλιγουντ!

❱❱ Η Δέσποινα Μοίρου βραβεύτηκε ως κορυφαία Stand Up Comedian στις ΗΠΑ και μοιράζεται με την «Espresso» τις εμπειρίες της στην ξενιτιάΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική κάνοντας γοργά βήματα διεθνούς καριέρας! Ο λόγος για τη Δέσποινα Μοίρου, η οποία εγκατέλειψε την Ελλάδα για το Χόλιγουντ, όπου φαίνεται να τα καταφέρνει μια χαρά.

Η ηθοποιός, η οποία τιμήθηκε πρόσφατα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με το βραβείο της καλύτερης Stand Up Comedian, μιλάει στην «Espresso» για τις συνεργασίες της, αποκαλύπτει ότι είχε μια ερωτική περιπέτεια με Αμερικανό σταρ και μας εξηγεί γιατί δεν θα έκανε ποτέ μπότοξ. «Λατρεύω την κωμωδία κι ένιωθα ήδη περηφάνια που έκανα stand up comedy στα μεγαλύτερα κλαμπ του Λος Αντζελες και της Νέας Υόρκης. Η βράβευσή μου, όμως, ήταν μια μοναδική εμπειρία και αισθάνθηκα πραγματικά μεγάλη τιμή! Το θέατρο ήταν κατάμεστο και το κοινό πολύ θερμό απέναντί μου. Τόσο θερμό, που γινόταν πανικός… Για να καταλάβετε, φεύγοντας από το θέατρο, μου λείπανε αξεσουάρ, όπως το ένα σκουλαρίκι μου, ενώ μου έσκισαν το παλτό την ώρα που έμπαινα στο ταξί!» λέει χαρακτηριστικά. Αυτή την περίοδο η Ελληνίδα ηθοποιός βρίσκεται σε… οργασμό εργασιών, καθώς, με το που τελειώνει τη μια ταινία, αρχίζει γυρίσματα για την επόμενη. 

Μεταξύ των πρότζεκτ στα οποία έχει συμμετάσχει είναι η κωμωδία «Tango Shalom» με τους Ρενέ Τέιλορ και Λέιν Καζάν, το «The American Connection» του σκηνοθέτη Τζεφ Εσπανιόλ, με τους Φέι Ντάναγουεϊ, Ντάριλ Χάνα, Μάικλ Μάντσεν και το «A Mothers Sacrifice» που θα προβληθεί από το Lifetime, ένα μεγάλο αμερικανικό 15 f100τηλεοπτικό κανάλι. «Το 2018 θα προβληθεί και ακόμη μία κωμωδία, το “Nurses do it better” του Στεφάν Πατσέκο, αλλά και το “The proposal”. Σ’ αυτό μάλιστα πρότεινα στον σκηνοθέτη την Κασσάνδρα Βογιατζή, η οποία πήρε τελικά τον ρόλο. Ετσι, χρόνια μετά την άψογη συνεργασία μου με τον πατέρα της Γιώργο Βογιατζή, τον οποίο αγαπώ πολύ, έπαιξα μαζί με την κόρη του! Επίσης, είμαι στην προετοιμασία μιας μεγάλης ταινίας με Αμερικανούς και Κινέζους ηθοποιούς, το “Gleichschaltung”. Εχω τη χαρά να παίζω δίπλα στον Ραλφ Μέλερ από το “Gladiator” και στον Ρούντι Γιάνγκμπλαντ από το “Apocalypto”» μας πληροφορεί η ίδια.

Στην ερώτησή μας αν είχε κάποια ερωτική περιπέτεια με σταρ του Χόλιγουντ, η όμορφη Δέσποινα είναι απολύτως ειλικρινής: «Ναι, υπήρξε! Είχα ωραίες προσωπικές εμπειρίες. Και μάλιστα με έναν σταρ που ήταν και ήρωάς μου, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα». Δεν θα μπορούσαμε βέβαια να μην τη ρωτήσουμε και για τις αισθητικές επεμβάσεις που είναι συνυφασμένες με τον χώρο του θεάματος. «Με ενδιαφέρει να βελτιώνω την εσωτερική μου εμφάνιση, δηλαδή το μυαλό και τις γνώσεις μου. Αλλωστε και στις σχέσεις μου επέλεγα άσχημους άντρες, αλλά πολύ έξυπνους» εξηγεί και προσθέτει: «Ούτε μπότοξ κάνω. Ευτυχώς δηλαδή γιατί οι μεγάλοι σκηνοθέτες εδώ στην Αμερική έχουν φτιάξει μια λίστα με όσους κάνουν μπότοξ και δεν τους θέλουν στις ταινίες τους. Χάνουν την εκφραστικότητα του προσώπου τους» τονίζει.

«Δεν ήταν όλα ρόδινα»

Μπορεί η Δέσποινα να είναι μία από τους ελάχιστους Ελληνες συναδέλφους της που κάνουν αληθινή καριέρα στο εξωτερικό, δεν ήταν όμως όλα ρόδινα στο ξεκίνημά της. «Τον πρώτο καιρό δυσκολεύτηκα με τη γλώσσα, γιατί, ενώ δούλευα, μάθαινα τα λόγια των ρόλων και δεν ήξερα καθόλου αγγλικά. Σαν τον Χαβιέ Μπαρδέμ! Μετά άρχισα να μαθαίνω τη γλώσσα. Ευτυχώς, όμως, δεν αντιμετώπισα ρατσισμό» ξεκαθαρίζει. Ολοκληρώνοντας την κουβέντα μας, μας μιλά και για την πατρίδα, που της λείπει πολύ: «Ερχομαι μόνο για να δω την οικογένειά μου. Πονάω για την Ελλάδα έτσι όπως την κατάντησαν. Και να θέλει να γυρίσει κανείς, δεν έχει μέλλον».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...