Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Έκανε την πάπια» για τον παιδεραστή αρχαιοφύλακα στο Μουσείο της Νισύρου;

Σάλο έχει προκαλέσει η χθεσινή αποκάλυψη της εφημερίδας «δημοκρατία»...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ – Στις 21:15 η κλήρωση...

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Οι γιορτινές αποδράσεις των celebrities

❱❱ Αλλοι έχουν επιλέξει να περάσουν τις μέρες του Πάσχα κοσμοπολίτικα, κάποιοι… βουκολικά και αρκετοί κατ’ οίκον!Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

«Χριστούγεννα στην πόλη και Πάσχα στο χωριό» λέει μια παροιμία, αλλά όχι για τους Ελληνες celebrities, οι οποίοι, όπως δείχνουν οι επιλογές τους, μόνο στα χωριά τους δεν κανόνισαν να γιορτάσουν τη Λαμπρή – τουλάχιστον οι περισσότεροι!

Για ακόμα μία χρονιά οι εγχώριοι stars επέλεξαν πιο glam προορισμούς – εντός κι εκτός Ελλάδας! Ενας από αυτούς οι Μαλδίβες, όπου βρίσκονται ήδη ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή, παρέα και με τον pr man Χάρη Σιανίδη.

Εκτός Ελλάδας και μάλιστα σε επίσης εξωτικό προορισμό θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα και η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του «Πρωινού» βρίσκεται ήδη με τα παιδιά της στο Ντουμπάι, το οποίο είναι κοντά και παράλληλα έχει έναν κοσμοπολίτικο αέρα. Την ίδια ώρα η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία έχει μπει στον μήνα της κι από μέρα σε μέρα γεννάει, θα περάσει τις άγιες μέρες με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και τις οικογένειές τους -αν όχι στο μαιευτήριο- στο εξοχικό τους, στη Σαρωνίδα.

Η δε Σταματίνα Τσιμτσιλή, επίσης έγκυος στον όγδοο μήνα, θα παραμείνει κι αυτή στην Αθήνα με τον σύζυγο της Θέμη Σοφό και τα παιδιά τους και δεν θα πάνε στο εξοχικό τους στην Αρχαία Κόρινθο, όπως κάθε χρόνο. Η Ελένη Μενεγάκη πάλι με τον άντρα της και τα παιδιά παίρνουν τον αέρα τους στο όμορφο Ρέθυμνο.

Ο Λάκης Λαζόπουλος θα γιορτάσει την Ανάσταση του Κυρίου στην όμορφη Πάρο, όπως και η Ζέτα Μαυροπούλια, χωρίς, όμως, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν θα την ακολουθήσει στο νησί. Χωριστά θα κάνουν Πάσχα και ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού, και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς μετά τον χωρισμό τους! Ετσι, εκείνη βρίσκεται ήδη στο αγαπημένο της νησί, την Πάτμο, κι εκείνος θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα. Στην Καλιφόρνια θα κάνει Ανάσταση η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και μάλιστα ανυπομονεί, όπως αναφέρει σε instagramικές αναρτήσεις της, κι ας είναι το φετινό Πάσχα μακριά από τον Πάνο Βλάχο, από τον οποίο δεν έχει ξεκαθαρίσει αν έχουν χωρίσει ή όχι.

Ο Λευτέρης Πανταζής θα μείνει στην Αθήνα και θα περάσει την ημέρα της Λαμπρής σε φιλικό σπίτι εφοπλιστή, όπου είναι καλεσμένος, ενώ η κόρη του Κόνι Μεταξά θα βρίσκεται στο Λονδίνο! Ο Μιχάλης Κουινέλης με την Ηβη Αδάμου θα τσουγκρίσουν κόκκινα αβγουλάκια στην Αλεξανδρούπολη, την ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδοποιού.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα γιορτάσουν την πρώτη τους Λαμπρή ως ζευγάρι στην Καρδίτσα, στον τόπο καταγωγής του Κωνσταντίνου, μαζί με τη γιαγιά του, και ανήμερα του Πάσχα θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, την αγαπημένη τους πόλη. Στο αγαπημένο της νησί, την Αίγινα, όπου έχει το εξοχικό της, βρίσκεται η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Οικογενειακά

Η εγκυμονούσα Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο σύζυγός της Παναγιώτης Ταχτσίδης θα πουν «Χριστός Ανέστη» στο Ναύπλιο, αλλά την Κυριακή θα βρεθούν οικογενειακώς στο εξοχικό της Ζέτας, στο Πόρτο Γερμενό. Στο Ναύπλιο δεν αποκλείεται να συναντήσουν κι άλλο ένα αγαπημένο ζευγάρι της showbiz: τον Θοδωρή Μαραντίνη και τη Σίσσυ Χρηστίδου, οι οποίοι θα βρεθούν στο γραφικό μέρος οικογενειακώς.

Η πολυταξιδεμένη Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη θα κάνει τη διαφορά και θα γιορτάσει με τον νέο της σύντροφο Φίλιππο Παπασπύρου, στην Αθήνα. Στο κλεινόν άστυ θα μείνει και η Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία ύστερα από τα χρόνια που έζησε στην Αυστραλία έχει επιθυμήσει Πάσχα εντός των τειχών. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όμως, βρίσκεται στην Αμερική για επαγγελματικούς λόγους και θα περάσει την ξεχωριστή ημέρα της Λαμπρής στη Νέα Υόρκη με συνεργάτες και φίλους – ανάμεσά τους ο Γιώργος Αρσενάκος.

Ο Γιώργος Γιαννιάς με την όμορφη οικογένειά του βρίσκεται ήδη στη γενέτειρά του, στη Ρόδο, αλλά ανήμερα του Πάσχα θα ταξιδέψει στην Κύπρο, καθώς έχει προγραμματισμένη εμφάνιση. Ο Στέλιος Ρόκκος θα κάνει Πάσχα με τη γυναίκα του Λελέ στην αγαπημένη τους Λήμνο, ενώ ο Μάριος Ιορδάνου, επίσης με τη σύζυγό του Σοφία Καζαντζιάν, θα μείνουν στο σπίτι τους στο Σούνιο παρέα με τα κατοικίδιά τους!

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...