Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Στο σφυρί ακίνητα του «Mr Lak»

❱❱ Το διαμέρισμα στο Κολωνάκι ανοίγει τον χορό και ακολουθεί η μεζονέτα στην Αγία ΠαρασκευήΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

Οχι μία ούτε δύο, τρεις φορές μέσα σε λίγες μέρες θα χτυπήσει το… σφυρί των πλειστηριασμών για τον γνωστό σχεδιαστή μόδας Λάκη Γαβαλά!

Μάλιστα, μία μεζονέτα του εκκεντρικού επιχειρηματία στην Αγία Παρασκευή είναι προγραμματισμένο να πλειστηριαστεί στα τέλη του μήνα, στην «πρεμιέρα» των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για τα ακίνητα οφειλετών του Δημοσίου!

Οι οικονομικές περιπέτειες του «Mr LAK», ο οποίος από τα κοσμικά πάρτι και τα fashion shows βρέθηκε ξαφνικά στις Φυλακές Κορυδαλλού και από εκεί στην ελευθερία, δεν έχουν τελειωμό! Στις 27 Απριλίου πρόκειται να βγει στο ηλεκτρονικό σφυρί μία μεζονέτα με υπόγειο πάρκινγκ του 65χρονου μόδιστρου, στην οδό Κουμουνδούρου της Αγίας Παρασκευής. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα διαμέρισμα 151 τ.μ., συμπεριλαμβανομένης και της θέσης στάθμευσης, που συνοδεύεται από δώμα 12 τ.μ. και μια αποθήκη 6 τ.μ., στην περιοχή Τσακός.

Αν πλειστηριαστεί, τότε το χρέος του επιχειρηματία και σχεδιαστή, ο οποίος εξακολουθεί να έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με την Εφορία, θα μειωθεί κατά 200.000 ευρώ! Τα ακίνητα του «Mr LAK» είναι μόνο μερικά από όσα απαρτίζουν την πρώτη «φουρνιά» των ακινήτων προς πλειστηριασμό. Συνολικά στη λίστα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων περιλαμβάνονται 15 ακίνητα οφειλετών του Δημοσίου, από σπίτια, οικόπεδα και γραφεία, μέχρι αποθήκες και γκαράζ!

5 f4Σημειώνεται πως για τα ίδια ακίνητα του Λάκη Γαβαλά στην Αγία Παρασκευή έχει δημοσιευθεί προγραμματισμένος πλειστηριασμός και στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου, στις 30 Μαΐου, με επισπεύδουσα τράπεζα την Alpha Bank.

Την ίδια ώρα, ο εκκεντρικός επιχειρηματίας της μόδας θα πρέπει να συμφιλιωθεί με το γεγονός πως ακόμα ένα ακίνητό του θα βγει στο σφυρί στις 25 Απριλίου, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, για ποσό οφειλής 50.000 ευρώ! Πρόκειται για ένα διαμέρισμα τετάρτου ορόφου πολυκατοικίας στο Κολωνάκι! Το διαμέρισμα είναι 107,75 τ.μ. και αποτελείται από τέσσερα δωμάτια, χολ, λουτρό, κουζίνα, δωμάτιο υπηρεσίας, ενώ συνοδεύεται από αποθήκη 4 τ.μ. Επισπεύδουσα είναι η Εθνική Τράπεζα, ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 271.000 ευρώ!

Στον Κορυδαλλό

Το σίριαλ με τις οικονομικές ατασθαλίες του Λάκη Γαβαλά, που έχει ντύσει με τα επώνυμα ρούχα του τη high society της Αθήνας, ξεκίνησε στις αρχές του 2012 με μια σειρά συλλήψεων για χρέη προς το Δημόσιο. Τον Απρίλιο του ίδιου έτους οδηγήθηκε στις Φυλακές Κορυδαλλού μαζί με την αδελφή του Νότα.

Αφού πέρασαν 14 εφιαλτικούς μήνες πίσω από τα κάγκελα, αποφυλακίστηκαν τον Ιούνιο του 2013 και πλέον ο 65χρονος επιχειρηματίας κάνει νέο ξεκίνημα στη ζωή του. Ομως οι τελευταίες εξελίξεις με το «ξεπούλημα» της προσωπικής περιουσίας του είναι ακόμα ένα πλήγμα στον εκκεντρικό μόδιστρο, ο οποίος προσπαθεί με όποιον τρόπο μπορεί να αφήσει πίσω του το τραυματικό παρελθόν!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...