Δημόσια ερωτική εξομολόγηση από την Ελένη στον Μάκη της καρδιάς της

❱❱ Τα δημόσια λόγια λατρείας (από το Ρέθυμνο) της παρουσιάστριας για τον Μάκη της καρδιάς τηςΕίναι ερωτευμένη και το δηλώνει δημόσια! Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία βρέθηκε για τις ημέρες του Πάσχα στο Ρέθυμνο, με την οικογένειά της, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο της αφιερώνουν μία μαντινάδα και ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος την κρατά αγκαλιά και δείχνει να απολαμβάνει με την καρδιά του αυτά που ακούει. 

Με αφορμή λοιπόν την αντίδρασή του σε όσα αφιέρωνε ο λυράρης στη σύζυγό του, μια διαδικτυακή φίλη της Ελένης Μενεγάκη της έγραψε, μεταξύ άλλων, στο Instagram: «Τι γελαστός και χαρούμενος είναι ο άνθρωπός σου;». Τότε η παρουσιάστρια, που δεν μας έχει συνηθίσει σε δημόσιες εξομολογήσεις για τον σύντροφό της, της απάντησε: «Ετσι είναι κάθε μέρα, θετικός άνθρωπος, ανοιχτός με όλους, εξωστρεφής! Γι’ αυτό όσοι τον γνωρίζουν τον αγαπούν! Εγώ τον λατρεύω», «φωνάζοντας» μ’ αυτόν τον τρόπο τον έρωτά της για τον σύζυγό της.

Βόλτες

Το ζευγάρι απόλαυσε κάθε στιγμή της κρητικής φιλοξενίας, με την ωραία Ελένη να μοιράζεται κάποιες από αυτές με τους διαδικτυακούς φίλους της. Τις ημέρες που προηγήθηκαν του πασχαλινού γλεντιού η παρουσιάστρια, που έμεινε σε γνωστό ξενοδοχείο στον Αδελιανό Κάμπο, έκανε διακριτικές βόλτες στην πόλη και μεταξύ άλλων επισκέφτηκε κατάστημα με βιολογικά τοπικά προϊόντα απ’ όπου ψώνισε και αντάλλαξε απόψεις με τους ιδιοκτήτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά: «Πόσο απάνθρωπο είναι αυτό που κάνεις, τι άνθρωπος είσαι;»

Συγκλονισμένη φάνηκε να είναι η Φαίη Σκορδά κατά τη...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.