Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Και οι Τούρκοι τον χαβά τους

❱❱ Νέες παραβιάσεις, την ώρα που ο Καμμένος βρισκόταν σε Οινούσσες και ΦαρμακονήσιΜήνυμα αποφασιστικότητας έστειλε ο Πάνος Καμμένος, που επισκέφθηκε ανήμερα το Πάσχα τα στρατιωτικά φυλάκια Παναγιάς, Οινουσσών και Φαρμακονησίου, την ώρα που η τουρκική πολιτική ηγεσία επιδιδόταν σε άλλο ένα μπαράζ επιθετικών δηλώσεων σε βάρος του, το οποίο συνοδεύτηκε από νέες παραβιάσεις.

Τον Πάνο Καμμένο συνόδευαν στην επίσκεψή του στα φυλάκια ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο διοικητής της 96 ΑΔΤΕ, ταξίαρχος Παναγιώτης Κιμουρτζής, αλλά και ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος. Η παρουσία του Απόστολου Γκλέτσου δίπλα στον υπουργό Αμυνας αρχικά προκάλεσε απορία σε πολλούς, όμως είχε την εξήγησή της: Ο δήμαρχος Στυλίδας άφησε πίσω του την αγαπημένη του πόλη για να επισκεφθεί τα ακριτικά φυλάκια με την ιδιότητα του έφεδρου λοχαγού Καταδρομέων, όπως γνωστοποίησε στο σχετικό ανακοινωθέν το υπουργείο Αμυνας.

Λίγη ώρα μετά την επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Αμυνας στην Παναγιά, δύο τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από τα δύο μικρά νησάκια του βορειανατολικού Αιγαίου, παραβιάζοντας κατάφωρα το μορατόριουμ Γιλμάζ – Παπούλια που προβλέπει την απαγόρευση στρατιωτικών ενεργειών και ασκήσεων κατά την περίοδο θρησκευτικών και εθνικών εορτών.

Το καθήκον

«Μαζί με το προσωπικό μας, εύχομαι το Αναστάσιμο Φως να φωτίσει τις ψυχές όλων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεών μας και των οικογενειών τους, που βρίσκονται μακριά όταν εκείνοι έχουν το καθήκον μπροστά τους. Χριστός Ανέστη. Μήνυμα αγάπης, μήνυμα δύναμης και μήνυμα ασφάλειας και σιγουριάς, από εδώ, από το Φυλάκιο της Παναγιάς» ανέφερε ο κ. Καμμένος από την Παναγιά, μαζί με τους άνδρες της φρουράς, «που φυλάττουν Θερμοπύλες», όπως είπε.

Την ίδια ώρα, o Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ομέρ Τσελίκ έσταζε χολή για τον Ελληνα υπουργό. Με σειρά αναρτήσεών του στο twitter, τον χαρακτήρισε «κωμικό αλαζόνα πολιτικό» και κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ενωση να καταδικάσει τις δηλώσεις του για την Τουρκία.
«Αυτός ο πολιτικός κωμικός, ο οποίος φέρει τον τίτλο του Ελληνα υπουργού Αμυνας, προκαλεί διαρκώς. Η Ε.Ε. δεν μπορεί να αγνοεί τις αθέμιτες και προκλητικές δηλώσεις των μελών της» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο ανεκδιήγητος Τσελίκ.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...