Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Η οικογένεια του Αγγελίδη έκανε χθες Ανάσταση!

❱❱ Ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε σε θεραπευτήριο για την αποκατάσταση της υγείας του! Τι λένε οι γιατροίΤο θαύμα των άγιων τούτων ημερών συνέβη τελικά για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη! Μόλις λίγες ώρες μετά το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» ότι έχει βελτιωθεί αισθητά η κατάσταση της υγείας του, ο παρουσιαστής πήρε χθες εξιτήριο από το Ασκληπιείο της Βούλας και μεταφέρθηκε σε θεραπευτήριο των βορείων προαστίων, όπου θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για την αποκατάσταση της υγείας του! Υστερα από 107 μέρες από το τροχαίο που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή του 44χρονου Κωνσταντίνου, συγγενείς και φίλοι κοιτάζονται στα μάτια και επιτέλους χαμογελούν! 

Η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη και η αδεlφή του Αλεξάνδρα ήταν χθες από νωρίς στο νοσοκομείο της Βούλας. H Εβελίνα Βαρσάμη συνομίλησε με τη δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» Ρούλα Κουσκουρή, στην οποία δήλωσε χαρακτηριστικά ότι εκείνοι έκαναν χθες Ανάσταση!

Στην κάμερα της εκπομπής έκανε δηλώσεις ο διοικητής του Ασκληπιείου της Βούλας, Θοδωρής Ρούπας, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης κατάφερε να σταθεί στα πόδια του, τονίζοντας όμως ότι χρειάζεται χρόνος για να αποκατασταθεί η υγεία του. «Στη διάρκεια νοσηλείας του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παρουσίασε αρκετές επιπλοκές που αντιμετωπίστηκαν, αλλά πρέπει να σας αναφέρω ότι πολλές φορές απειλήθηκε η ζωή του. Σήμερα, τρεισήμισι μήνες μετά, εξέρχεται από τη νευροχειρουργική κλινική απαλλαγμένος από παθολογικά προβλήματα, πλήρως σταθεροποιημένος και χωρίς επιπλοκές της κρανιοεγκεφαλικής» είπε και πρόσθεσε ότι ο Κωνσταντίνος «είναι ένας άνθρωπος πολύ δυνατός, έτοιμος να αντιμετωπίσει τη ζωή του».

Ποια είναι, όμως, η κατάσταση της υγείας του σήμερα; Αναγνωρίζει τα πρόσωπα, τη γυναίκα του, την αδελφή του Αλεξάνδρα, που είναι συνεχώς στο πλευρό του, τους γιατρούς, δεν μπορεί όμως να μιλήσει, γιατί έχει ακόμα τραχειοτομή και θα συνεχίσει να έχει και τις επόμενες μέρες. Τρέφεται κανονικά, στάθηκε στα πόδια του, μπορεί να καθίσει σε καρέκλα, αλλά εξαιτίας της εγκεφαλικής βλάβης που έχει υποστεί δεν μπορεί να κάνει τα πρώτα του βήματα. Αυτό θα γίνει όταν το αιμάτωμα που έχει στο κεφάλι αρχίσει να απορροφάται!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...