Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

O Στάνκογλου περνά το κατώφλι του Κορυδαλλού

❱❱ Σε κελί απομόνωσης στον Κορυδαλλό για δύο μέρες ο ηθοποιός Ο Γιάννης Στάνκογλου θα βρεθεί σε κελί απομόνωσης στις Φυλακές Κορυδαλλού και πολύ του αρέσει! Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε με ενθουσιασμό για το νέο project που ετοιμάζει, για τις ανάγκες του οποίου θα χρειαστεί να ζήσει σαν φυλακισμένος για δύο ολόκληρες ημέρες. 

Οπως αποκάλυψε ο ίδιος στο περιοδικό «People», ο λόγος που θα βρεθεί στο σωφρονιστικό ίδρυμα και θα μπει και σε κελί απομόνωσης είναι διότι θα πρωταγωνιστήσει σε σενάριο το οποίο έχουν γράψει οι ίδιοι οι κρατούμενοι του Κορυδαλλού.

f1 1

«Σήμερα το πρωί ήμουν στις Φυλακές Κορυδαλλού γιατί ο σκηνοθέτης Αντώνης Κόκκινος εδώ και δύο χρόνια κάνει σινεμά για τους φυλακισμένους. Οι φυλακισμένοι γράφουν σενάριο και το σκηνοθετούν μέσα στις φυλακές. Οταν τους ρώτησε ποιος θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, εκείνοι απάντησαν “ο Στάνκογλου”. Αυτό σημαίνει πως είδαν κάτι σε μένα» είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε ότι από μέρα σε μέρα αναμένεται να γίνει «τρόφιμος» στο σωφρονιστικό ίδρυμα.

«Μοναδική εμπειρία»

«Μετά το Πάσχα θα βρεθώ για δύο μέρες στις Φυλακές Κορυδαλλού, θα μπω και σε κελί απομόνωσης. Αυτό, πέρα από το ότι με τιμάει, μου δίνει και μια μοναδική εμπειρία που θα χρησιμοποιήσω αργότερα» είπε, ενώ στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν τον σόκαραν αυτά που είδε εκεί μέσα η απάντηση είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον: «Αυτοί οι άνθρωποι σε κοιτάζουν στα μάτια. Και σκέφτηκα “κοίτα, αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται εδώ για ό,τι έχουν κάνει, αλλά δεν κρύβονται, σε κοιτούν στα μάτια”» είπε χαρακτηριστικά.

4121180

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ένας ηθοποιός, ο οποίος έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως δεν φοβάται να «τσαλακωθεί» και να δοκιμάσει projects και ρόλους που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Δεν είναι λίγες οι φορές που στο παρελθόν έχει υποδυθεί άνθρωπο του περιθωρίου σε δουλειές του Πάνου Κοκκινόπουλου, ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε τις παραστάσεις του ως «Καλιγούλας» στο έργο του βραβευμένου με Νόμπελ Αλμπέρ Καμί.

Ο ίδιος συμμετείχε πριν από λίγο καιρό και στη νέα καμπάνια της Διεθνούς Αμνηστίας για τους πρόσφυγες με τον τίτλο «Ζωές σε αναμονή», μαζί με τη Μυρτώ Αλικάκη.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...