Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Γιώργης Ζίρκας: Είμαι έτοιμος να με μαστιγώσει ο Μποτρίνι

❱❱ Ο Γιώργης Ζίρκας μπορεί να έφυγε από το «Hell’s Kitchen», αλλά θα εργαστεί σε ένα από τα εστιατόρια του γνωστού σεφΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ηταν ένα από τα φαβορί του «Hell’s Kitchen», αλλά αποχαιρέτησε πρόωρα το παιχνίδι. Ωστόσο, του δόθηκε η μεγάλη ευκαιρία να δουλέψει σε ένα από τα εστιατόρια του Εκτορα Μποτρίνι, μια και το ταλέντο του, το ήθος του, αλλά και οι μαγειρικές του γνώσεις, όπως φαίνεται, δεν άφησαν αδιάφορο τον βραβευμένο σεφ!

Ο Γιώργης Ζίρκας με τη συμμετοχή του στο reality μαγειρικής του ΑΝΤ1 ήθελε να κάνει μια καινούργια αρχή στη ζωή του. Κι αυτό γιατί ενώ είχε μια επιτυχημένη καριέρα στην Αγγλία τόσο σε εστιατόριο ως σεφ όσο και σε cocktail bar ως barman, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα, για να βρίσκεται κοντά στη μητέρα του, η οποία τον μεγάλωσε μόνη της και, προφανώς, της λείπει.

Ο Γιώργης ανοίγει την καρδιά του στην «Espresso» και μιλάει τόσο για τη μοναδική εμπειρία που έζησε και τον Εκτορα Μποτρίνι όσο και για τις φιλίες που δημιούργησε μέσα από το παιχνίδι. «Ηταν κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και πολύ καιρό, γιατί μου άρεσε το concept από το εξωτερικό που βρισκόμουν. Μου άρεσε και ο κύριος Εκτορας, οπότε τα συνδύασα» αναφέρει ο 28χρονος σεφ, που κέρδισε τις εντυπώσεις στο παιχνίδι και προσθέτει: «Ουσιαστικά γύρισα στην Ελλάδα για τη μητέρα μου, αλλά είδα και το παιχνίδι σαν μια ευκαιρία για καινούργια αρχή. Θα ήταν μια καλή διαφήμιση να δείξω τι αξίζω και ποιος είμαι» εξηγεί.

Νέες φιλίες

Και μπορεί στην κουζίνα η κατάσταση να ήταν… εμπόλεμη, όμως στον ίδιο έδωσε την ευκαιρία να δημιουργία νέες φιλίες. «Για μένα το παιχνίδι δεν ήταν ανταγωνιστικό. Ημουν καλός με τους πάντες, άσχετα αν δέθηκα λίγο περισσότερο με τον Δημήτρη, τον Ραφαήλ, τον Κωνσταντίνο και τον Γιώργο Σκοπελίτη. Μάλιστα, με τον Δημήτρη, ο οποίος μένει στην Ανάβυσσο, είπαμε να μείνουμε μαζί, κάπου πιο κοντά στο κέντρο».

Με πολλή περηφάνια μάς μιλά και για την ευκαιρία που του δόθηκε από τον ίδιο τον Εκτορα Μποτρίνι να δουλέψει μαζί του: «Ηταν πολύ συγκινητικό όταν μου είπε ότι οι πόρτες του εστιατορίου του είναι ανοιχτές για να δουλέψω. Είναι κάτι που δεν το ακούς καθημερινά και δεν το λέει και στον καθένα, γιατί, όπως έχει πει, είναι πολύ δύσκολο κάποιος να δουλέψει γι’ αυτόν» τονίζει και προσθέτει: «Θα βρεθούμε με τον κύριο Εκτορα και θα παρθούν οι αποφάσεις. Είμαι έτοιμος να ξαναμπώ στην κουζίνα μαζί του και να με… μαστιγώνει! Δεν έχω κανένα πρόβλημα… αντιθέτως θα μάθω πολλά πράγματα από αυτόν. Είναι καταπληκτικός άνθρωπος και ξέρει τη δουλειά του. Για μένα είναι μια εγκυκλοπαίδεια ο Εκτορας Μποτρίνι. Είναι top! Kαι όσοι τον “κράζουν” χωρίς να τον ξέρουν είναι ανθρωπάκια που θέλουν να δειχτούν. Ο Εκτορας για μένα είναι ο καλύτερος μάγειρας στην Ελλάδα, είναι σχολείο».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...