Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Χρήστος Ζωτιάδης: Θέλω να τραγουδήσω ημίγυμνος στη Φαίη

❱❱ Ο Χρήστος Ζωτιάδης, frontman του συγκροτήματος 719, μιλά στην «Espresso» για την καριέρα του και το απωθημένο του για την ΣκορδάΟ σέξι, καλογυμνασμένος τραγουδιστής Χρήστος Ζωτιάδης, frontman του συγκροτήματος 719, που… άναψε φωτιές με το show του επί σκηνής στο MadWalk παρέα με τις «αυτοκόλλητες» Κόνι Μεταξά και Ζοζεφίν Βέντελ, μοιράζεται με την «Espresso» την πιο hot επιθυμία του: «Θέλω να τραγουδήσω ημίγυμνος στη Φαίη Σκορδά!» λέει και συνεχίζει κάνοντας εξίσου καυτές αποκαλύψεις! 

Ο πρώην κομμωτής, νυν τραγουδιστής και performer δέχεται συχνά ερωτικές προτάσεις από τις φαν του: «Εχει μπει θαυμάστρια στο καμαρίνι μου και μου έχει ζητήσει να της κάνω έρωτα, με την υπόσχεση ότι δεν θα το πει πουθενά… Δεν το έκανα, γιατί δεν το πίστεψα ότι δεν θα το πει» αποκαλύπτει γελώντας, ενώ σε ερώτησή μας αν θα έκανε σχέση με θαυμάστρια, απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα σ’ αυτήν τη ζωή».

Ως κομμωτής (πλέον, κουρεύει μόνο φίλους), αναφέρει πως θα ήθελε να επιμεληθεί το κούρεμα της Νατάσας Θεοδωρίδου, της οποίας δηλώνει μεγάλος θαυμαστής (θα συνεργάζονται από αύριο στο κέντρο Fantasia μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη). Ο Χρήστος, αν και από πολύ μικρή ηλικία κατάλαβε ότι η μουσική κυλούσε στις φλέβες του και κάποια στιγμή οι δρόμοι τους θα συναντηθούν, δηλώνει πως έχει μετανιώσει που δεν πήγε να δοκιμαστεί επαγγελματικά σε μια ποδοσφαιρική ομάδα!

Τώρα κλέβει πλέον τις εντυπώσεις ως frontman των 719, του νεανικού συγκροτήματος που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2009 από μια παρέα, με μοναδικό γνώμονα τη μουσική και την έκφραση μέσα από αυτή.

Αριθμός λεωφορείου

Τι κρύβεται, όμως, πίσω από τη γέννηση του ονόματος «719»; «Είναι ο αριθμός του λεωφορείου της γραμμής στην περιοχή όπου μένω. Στις διαδρομές του, όταν ήμουν πιτσιρικάς, ταξίδευαν οι σκέψεις μου και τα όνειρά μου. Ετσι, σ’ αυτό το μουσικό ταξίδι έδωσα τον αριθμό από εκείνο το λεωφορείο» μας λέει και, με motto του τη φράση του Νίκου Καζαντζάκη «Φτάσε όπου δεν μπορείς», εκμυστηρεύεται ότι τα μουσικά του όνειρα δεν έχουν ταβάνι!

Τον ρωτάμε πώς εμπνεύστηκε την πολύ σέξι performance επί σκηνής που έχει συζητηθεί… «Γι’ αυτό ευθύνεται ο γνωστός μάνατζερ Ανδρέας Τσαμπούκος, που τυχαίνει να είναι παιδικός μου φίλος και μου έδωσε αυτήν την ιδέα, που -από ό,τι φαίνεται- αρέσει!» μας λέει και συμπληρώνει πως ούτως ή άλλως προσέχει πολύ τη διατροφή του και το σώμα του, γιατί είναι τρόπος ζωής γι’ αυτόν.

Για τον νέο, ωραίο και ταλαντούχο Χρήστο η σύγκριση με τους frontmen αντίστοιχων συγκροτημάτων με το δικό του, όπως ο Θοδωρής Μαραντίνης και ο Χρήστος Μάστορας, τον αδικεί, καθώς όπως αναφέρει: «Και οι δύο είναι καταξιωμένοι και επιτυχημένοι στο είδος τους! Ομως, εγώ προσπαθώ να είμαι κάτι διαφορετικό, με δική μου ταυτότητα, χωρίς να υπάρχουν ομοιότητες, και νομίζω το καταφέρνω».

18 f1

Σε προσωπικό επίπεδο, ο super sexy τραγουδιστής μάς μιλάει για τη super woman της ζωής του, που δεν είναι άλλη από τη μητέρα του: «Πώς να μην είναι, αφού τα έβγαλε πέρα με εμένα και τον αδερφό μου; (γέλια)» αναρωτιέται, ενώ μοιράζεται μαζί μας και την πιο δύσκολη στιγμή που έχει ζήσει μέχρι σήμερα: «Ηταν ο χαμός του πρώτου μου σκύλου, ήταν ένα πανέμορφο pitbull».

Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει και το νέο single του συγκροτήματος, με τίτλο «Χορεύω μαζί σου», από την Panik Records.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...