Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Μόνο στην Espresso: H Κουρούκλη γλίτωσε στο «τσακ» τον θάνατο!

❱❱ Πώς ένα λάθος παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή της τραγουδίστριας και ξαδέλφης της αείμνηστης Ζωής ΛάσκαρηΑπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ 

Η Ζωή Κουρούκλη κινδύνευσε να πεθάνει μία εβδομάδα πριν από το Πάσχα. Οχι από τον καρκίνο του πνεύμονα, με τον οποίο παλεύει παλικαρίσια εδώ και καιρό, αλλά από ένα λάθος στη συσκευή που της χορηγεί οξυγόνο στο σπίτι της, όπου βρίσκεται σήμερα.

Το λάθος ήταν του συντηρητή της εταιρίας, ο οποίος δεν είχε σφίξει καλά μια βαλβίδα στο κύπελλο του νερού. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην «Espresso» η κόρη της Ιρις Καλφοπούλου, η μητέρα της, διάσημη τραγουδίστρια, εξαδέλφη και συνονόματη της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη, έπαθε υποξαιμία, δεν έτρωγε, είχε παραισθήσεις και την… περίμεναν να πεθάνει!

«Περάσαμε μια πολύ άσχημη εβδομάδα, πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα. Ηρθαν τη Δευτέρα από την εταιρία που μας χορηγεί το μηχάνημα οξυγόνου της μαμάς για σέρβις. Αλλαξαν το κύπελλο, το οποίο βρίσκεται πάνω στο μηχάνημα και σε αυτό και μπαίνει το νερό. Ομως ο αρμόδιος υπάλληλος που μας επισκέφθηκε δεν είχε σφίξει όπως έπρεπε μια βαλβίδα, με αποτέλεσμα το μηχάνημα να μην τροφοδοτεί οξυγόνο και η μαμά να κινδυνεύσει να πεθάνει, και μάλιστα με πολύ άσχημο τρόπο, όπως είναι η έλλειψη οξυγόνου!» μας εξηγεί η κόρη της, η οποία ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το σοκ που έπαθαν τόσο εκείνη όσο και η αδελφή της Κατερίνα, μόλις ανακάλυψαν ότι για πέντε μέρες η μητέρα τους δεν λάμβανε το οξυγόνο που χρειαζόταν ο οργανισμός της για να μπορεί να αναπνέει.

z2 37

Το μηχάνημα αυτό η Ζωή Κουρούκλη το χρησιμοποιεί υποστηρικτικά εδώ και εννέα μήνες και η αλήθεια είναι πως οι κόρες της, που βρίσκονται στο πλευρό της όλο το διάστημα της αρρώστιας της, δεν μπορούσαν εύκολα να αντιληφθούν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά γιατί δεν φαινόταν ότι ήταν εκτός λειτουργίας. «Το νερό έδειχνε να έχει μπουρμπουλήθρες, όπως συμβαίνει όταν το μηχάνημα λειτουργεί κανονικά, αλλά τελικά το οξυγόνο δεν έφτανε με τα κατάλληλα μυτάκια στη μαμά. Οταν το ανακαλύψαμε, η μαμά είχε αρχίσει να μην τρώει και να έχει παραισθήσεις κι εμείς ετοιμαζόμασταν για το μοιραίο. Μάλιστα, είχαν έρθει και ο πατέρας μου με τη μητριά μου για να τη δουν και όλοι κλαίγαμε, είχαμε πέσει στα πατώματα. Τέλος πάντων, αυτή η ιστορία, που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή, δεν θα μείνει έτσι. Θα κινηθούμε δικαστικά…» μας λέει η Ιρις, η οποία εδώ και έναν χρόνο έχει αφήσει τη δουλειά της για να βρίσκεται όλο το εικοσιτετράωρο στο πλευρό της μητέρας της.

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση

Η ίδια, μάλιστα, δεν κρύβει πως η οικονομική τους κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη τη δεδομένη στιγμή, αφού για τα πάμπολλα έξοδα -που ως γνωστόν προκύπτουν στην αντιμετώπιση της θεραπείας ενός καρκινοπαθούς- δεν επαρκεί η τιμητική σύνταξη της μητέρας της. Μάλιστα, πρόσφατα προσέλαβαν για να βοηθάει στη φροντίδα της και μία κυρία, οπότε τα έξοδα είναι πλέον δυσβάσταχτα.

«Η μητέρα μου εργαζόταν επί 28 χρόνια στον Αθήνα 9,84 και δυστυχώς πέρυσι, την 1η Γενάρη του 2017, την πέταξαν σαν το σκυλί στον δρόμο. Ολα αυτά τα χρόνια εργαζόταν με σύμβαση και τελικά αποφάσισαν να μην της την ανανεώσουν, γεγονός που την έριξε πολύ ψυχολογικά και απόδειξη είναι ότι έπειτα από τέσσερις μήνες w4tgτής εμφανίστηκε ο καρκίνος στον πνεύμονα» εξομολογείται η Ιρις, τονίζοντας πως σε όλη την περίοδο της αρρώστιας της μητέρας της τα πράγματα ήταν μεν πολύ δύσκολα αλλά, ευτυχώς, πάντα είχε την κατάλληλη ιατρική στήριξη: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καταπληκτικό γιατρό κ. Σιαμαντά για τη θεραπεία της στο Νοσοκομείο ‘‘Αγιοι Ανάργυροι” στην Κηφισιά, όπου νοσηλευόταν μέχρι πρότινος, αλλά και την κυρία Μυστακίδου από την ανακουφιστική μονάδα πόνου του Αρεταίειου, που συνεργάζεται με το Ιδρυμα ‘‘Τζένη Καρέζη”, για τη χορήγηση των φαρμάκων της αλλά και την αμέριστη συμπαράστασή τους…» αναφέρει η κόρη της θρυλικής τραγουδίστριας.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ

Στο μεταξύ, στις 2 Μαΐου διοργανώνεται μια μεγάλη συναυλία για τη Ζωή Κουρούκλη στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» στο Μαρούσι, με τη βοήθεια και του δημάρχου Γιώργου Πατούλη. Στη συναυλία με τίτλο «Τραγουδάμε για τη Ζωή» συμμετέχουν -θυμίζοντάς μας τις πιο δυνατές στιγμές της καριέρας της σπουδαίας τραγουδίστριας της δεκαετίας του ’60- οι εξής αγαπημένοι συνάδελφοί της: Λένα Αλκαίου, Μπέσσυ Αργυράκη, Χάρης Βαρθακούρης, Ελένη Βιτάλη, Γιοβάννα, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Δάκης, Στέλιος Διονυσίου, Μαίρη Λίντα, Εβελίνα Νικόλιζα, Ελενα Περβενά, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Μάνος Πυροβολάκης, Λάκης Τζορντανέλλι, Ελενα Φερεντίνου, Idols.

Την επιμέλεια και την παρουσίαση της βραδιάς έχει ο Μάκης Δελαπόρτας. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχουν αναλάβει ο Πάνος Δέρβος και ο Θάνος Γεωργουλάς. Η προπώληση των εισιτηρίων, που στοιχίζουν 12 ευρώ, θα γίνεται από το Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα) από τις 16 Απριλίου έως τις 30 Απριλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης από τη στιγμή που έμαθε πως η Ζωή Κουρούκλη αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας βρίσκεται στο πλευρό της: «Τον Σεπτέμβριο πήγα και είδα τον κ. Πατούλη. Μόλις τον ενημέρωσα και για το πρόβλημα της μητέρας μου, μας αγκάλιασε πραγματικά – και να φανταστείτε δεν είμαστε καν δημότες Αμαρουσίου…» μας αποκαλύπτει η κόρη της δημοφιλούς καλλιτέχνιδας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....