Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Έρχονται με «Διπλή ταυτότητα»

❱❱ Στα σκαριά νέα σειρά από το δίδυμο των επιτυχιών Ρίγγα – Βαζάκα, με λαμπερό καστ και πολλά κανάλια σε ρόλο «μνηστήρα»Από την
Τεριάννα Παππά

Ενα νέο σίριαλ, που έχει όλα τα συστατικά της επιτυχίας, ετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν! Η crème de la crème των νέων πρωταγωνιστών: Νικόλας Μπράβος, Γιάννης Αθητάκης (το αγόρι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη), Γιάννης Χατζηγεωργίου, αλλά και οι… παλιοί, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννα Πηλιχού και Αννα Μενενάκου, είναι έτοιμοι να μας παρουσιάσουν τη «Διπλή ταυτότητά» τους.

rena riga kostas vazakasΚαι σε αυτό θα βοηθήσει το πολύ ενδιαφέρον σενάριο της Ρένας Ρίγγα και του Κώστα Βαζάκα, οι οποίοι, όπως έχουν αποδείξει και στο παρελθόν, ό,τι πιάνουν γίνεται επιτυχία!

Τα γυρίσματα

Το τηλεοπτικό δίδυμο έχει βρει το μυστικό που κάνει τους τηλεθεατές να καθηλώνονται μπροστά στην οθόνη τους, μόνο που σε αυτή την περίπτωση πρώτη φορά θα επενδύσει σε κάτι δραματικό. Φροντίζοντας να δώσουν προσοχή στη λεπτομέρεια, τα γυρίσματα του «πιλότου» θα γίνουν στην Κρήτη -και συγκεκριμένα στα Χανιά, πατρίδα του Κώστα Βαζάκα- αλλά και στην Αθήνα. Οσο για το κανάλι που θα φιλοξενήσει τη σειρά, η πρόταση έχει κατατεθεί στο Star, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλους σταθμούς, που θέλουν να συνεχίσουν να επενδύουν σε καλές ελληνικές σειρές.

Μιλάμε για μια παραγωγή της οποίας όσοι έχουν δει το πρώτο δείγμα λένε τα καλύτερα! Και πώς θα γινόταν διαφορετικά, αφού η ιστορία έχει έρωτα και στοιχεία δραματικά, που μερικές φορές αγγίζουν ακόμη και τα όρια του θρίλερ, μια και οι πρωταγωνιστές δεν είναι αυτό που δείχνουν… Ολοι έχουν μια διπλή ταυτότητα που κρύβουν. Σημείο αναφοράς της ιστορίας είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο, στους κόλπους του οποίου λειτουργεί και κινηματογραφική σχολή. Εκεί όπου τα όνειρα «παλεύουν» με τον ανταγωνισμό και τις φιλοδοξίες του καθενός. Ολα αυτά μέχρι να δούμε τον… φτερωτό θεό Ερωτα να εισβάλει στις ζωές των ηρώων και να φέρνει ανατροπές, αλλά και περίεργα παιχνίδια της ζωής, που άλλους τους βοηθούν να πετύχουν τους στόχους τους «κλέβοντας» την ταυτότητα κάποιων, οι οποίοι με τη σειρά τους χάνουν τη ζωή τους.

Τόσο η Ρένα Ρίγγα όσο και ο Κώστας Βαζάκας ξέρουν να προβάλουν το κοινωνικό στοιχείο, δημιουργώντας σειρές στις οποίες ο τηλεθεατής βλέπει και κάποιο κομμάτι από τον εαυτό του. Επιστρατεύοντας δε και πολλά εξωτερικά γυρίσματα, θέλουν να δώσουν άλλο αέρα στην παραγωγή – γι’ αυτό, άλλωστε, θεωρείται μια ακριβή παραγωγή για τα σημερινά δεδομένα και ακόμη δεν έχει πάρει το… πράσινο φως για να αρχίσει γυρίσματα. Ωστόσο, όπως προαναφέραμε, πολλοί είναι οι «μνηστήρες» που διεκδικούν το σίριαλ. Δεν αποκλείεται, βεβαίως, μέχρι το σενάριο να πάρει τον δρόμο των γυρισμάτων, να υπάρξουν αλλαγές στο καστ ή και σε κάποιες ιστορίες, χωρίς ωστόσο να αλλάξει ο κεντρικός σκελετός, που είναι κι αυτός που ιντρίγκαρε τους υπευθύνους των καναλιών που πήραν το σενάριο στα χέρια τους.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...