Τα πάντα όλα από τον ερωτύλο Φρανσουά Ολάντ

❱❱ Ερωτική εξομολόγηση του πρώην προέδρου της Γαλλίας στη Ζιλί Γκαγέ μέσα από την αυτοβιογραφία τουΧωρίς φόβο και με πολύ πάθος μιλάει για τη Ζιλί Γκαγέ στο νέο του βιβλίο ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος ωστόσο γίνεται λιγότερο… τρυφερός αναφερόμενος στον πολιτικό διάδοχό του. 

«Κατά τη διάρκεια της κοινής μας ζωής στο Μέγαρο των Ηλυσίων φρόντισε να συνεχίσει τη δουλειά της, μη επιτρέποντας στον εαυτό της την παραμικρή ανάμειξη στη ζωή της προεδρίας και περιορίζοντας τη φυσική της παρουσία στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του παλατιού» αποκαλύπτει ο Ολάντ στο βιβλίο του με τίτλο «Μαθήματα εξουσίας», που κυκλοφόρησε την Τετάρτη.

Δεν περιορίστηκε, όμως, μόνο σ’ αυτό. Σε μια γραπτή στην ουσία ερωτική εξομολόγηση, ο πρώην Γάλλος πρόεδρος τονίζει ότι «η τρυφερή και διακριτική στοργή της Ζιλί ήταν κατά τη διάρκεια αυτών των τριών τελευταίων χρόνων μια ανεκτίμητης αξίας στήριξη. (…) Χωρίς να έχει την ανάγκη να παίξει έναν ρόλο, ήταν εκεί, με αυτήν τη φιλοδοξία ευτυχίας που κάνει τη ζωή πιο γλυκιά».

Κάτι που -προφανώς- δεν έκανε η Βαλερί Τριερβελέρ, η δημοσιογράφος με την οποία είχε εγκατασταθεί στην αρχή της θητείας του στο Μέγαρο των Ηλυσίων. Η Τριερβελέρ κάθε άλλο παρά διακριτική ήταν, αφού είχε κατηγορηθεί πολλές φορές για ανάμειξη στα θέματα διακυβέρνησης, ενώ ο χωρισμός τους μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Ολάντ με την ηθοποιό Γκαγέ είχε γίνει δημόσια σαπουνόπερα.

Ο λυρικός Ολάντ, όμως, γίνεται επιθετικά διδακτικός στο σημείο που μιλάει για τον Εμανουέλ Μακρόν. Στην αυτοβιογραφία του ο πρώην πρόεδρος αφήνει αιχμές για προδοσία μετά την παραίτηση του τότε υπουργού του Οικονομίας Μακρόν για να σχηματίσει το δικό του κεντρώο κίνημα.

Επιπλέον, ο πρώην μέντοράς του κατηγορεί τον Μακρόν ότι αρέσκεται στα μεγαλεία και τον προειδοποιεί ότι αυτά στην Ιστορία της Γαλλίας έχουν οδηγήσει και στην γκιλοτίνα!

«Ποτέ δεν συμφώνησα με την έννοια της μοναρχίας για τους θεσμούς της Πέμπτης Δημοκρατίας. Εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο κόσμος θέλει έναν βασιλιά δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι ζουν σε μια χώρα όπου ο βασιλιάς αποκεφαλίστηκε» έγραψε χαρακτηριστικά.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ