Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Μου ζητάνε να εξαφανίσω τη Βουλή»

❱❱ Ο magician Jorgos μιλάει για τον δύσκολο δρόμο μέχρι την επιτυχία
❱❱ H «Espresso» δοκίμασε από πρώτο χέρι ένα από τα θεαματικά κόλπα τουΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ
Φωτο: Χρήστος Ζήνας

«Παλιά μού ζητούσαν να εξαφανίσω πεθερές, τώρα μου ζητάνε να εξαφανίσω τη Βουλή». Ο Jorgos -κατά κόσμον Γιώργος Παμπουκίδης-, ο μάγος που ξεχώρισε στο talent show του Σκάι «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», μιλάει στην «Espresso» για το πώς είναι να κινείσαι σε έναν μεταφυσικό κόσμο!

Τον συναντήσαμε στις πρόβες του, με αφορμή τις εμφανίσεις του σε γνωστό πολυχώρο της Αθήνας, και από την πρώτη στιγμή εκδηλώσαμε ζωηρό ενδιαφέρον για να μάθουμε τα μυστικά της τέχνης του… Εκείνος φαίνεται ότι διάβασε τις σκέψεις μας και αμέσως μας έβαλε στον κόσμο του, με μαγικά κόλπα που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό! Υστερα δε από λίγη ώρα συζήτησης μαζί του, θελήσαμε να γίνουμε βοηθοί του και δεν μας χάλασε το χατίρι!

Ο μάγος, ο οποίος στο talent show του Σκάι εντυπωσίασε κριτές και τηλεθεατές που τον επιβράβευσαν με την ψήφο τους και τον οδήγησαν στον τελικό του διαγωνισμού, καταργεί τον νόμο της βαρύτητας, περιφέροντας την ιπτάμενη παρτενέρ του, την όμορφη Αγγλίδα Heidi, ενώ ξέρει να «ξεγελά» το τώρα και την πραγματικότητα με τις πολύχρωμες ψευδαισθήσεις του και να μας κάνει να αμφισβητούμε ό,τι γνωρίζουμε. Ξαφνιάζει, πρωτοτυπεί, γοητεύει και σοκάρει, διαλύει τα στερεότυπα και ανοιγοκλείνει τις πόρτες του αοράτου. Με λίγα λόγια, ο Jorgos είναι ο Ελληνας μάγος που διαπρέπει στο εξωτερικό. Μάλιστα, τη δυναμική του είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει η υπογράφουσα συμμετέχοντας σε ένα από τα τρικ του: Ξάπλωσε σε ένα «μαγικό» τραπέζι και εκείνος δοκίμασε να τη… χωρίσει στα δύο με ηλεκτρικό πριόνι.

Ο Jorgos ανήκει στους πιο επιτυχημένους μάγους και ψυχαγωγούς-διασκεδαστές διεθνώς. Εχει παρουσιάσει χιλιάδες παραστάσεις σε Λας Βέγκας, Παρίσι, Λονδίνο, Πεκίνο, Τόκιο και άλλες μητροπόλεις, στα μεγαλύτερα θέατρα, σε καζίνα, κρουαζιερόπλοια, γκαλά και φυσικά σε τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς έχει εμφανιστεί σε αναρίθμητα τηλεοπτικά shows παγκοσμίως. Εχει ήδη τιμηθεί δύο φορές με το Merlin Award, το «Οσκαρ των μάγων».

mg 7638

«Αυτό είναι κάτι ξεχωριστό! Αν και στην καριέρα μου έχω πάρει αρκετά βραβεία από διάφορες διοργανώσεις και διαγωνισμούς, αυτό έχει να κάνει αμιγώς με τη δουλειά μου. Ο Διεθνής Οργανισμός Μάγων, ο οποίος αριθμεί πάνω από 35.000 μέλη στον κόσμο, κάθε χρόνο διαλέγει κάποιο άτομο που έχει προσφέρει στον χώρο και ξεχωρίζει. Οταν, λοιπόν, μου ανακοίνωσαν το βραβείο, η χαρά μου ήταν απερίγραπτη. Τη δεύτερη φορά, μάλιστα, βραβείο πήρε και η Heidi ως βοηθός μάγου».

Ο Jorgos γεννήθηκε στον Αγιο Αθανάσιο Δράμας, ζει μεταξύ Νέας Υόρκης και Αμβούργου, και δίνει παραστάσεις σε όλον τον κόσμο. Η σταδιοδρομία του ξεπερνά τα 30 χρόνια και προκαλεί ενθουσιασμό με τα απαράμιλλα σόου του σε περισσότερες από 50 χώρες στην Ευρώπη, στην Αμερική και την Ασία. «Η Γερμανία, όπου βρέθηκα από παιδί, με βοήθησε να εξελιχθώ πάνω σε αυτό που αγαπώ. Χρειάζεται χρόνος, λεφτά να μπορείς να παρακολουθείς τα σεμινάρια και τις διοργανώσεις που γίνονται στα διάφορα εγκεκριμένα σωματεία. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι πλούσιος. Είχα άλλη δουλειά και αυτό το ακολουθούσα σαν χόμπι» αναφέρει.

Πώς αισθάνεται, όμως, ένας καταξιωμένος μάγος κάθε φορά που ανεβάζει ένα καινούργιο νούμερο; «Είμαι αγχώδης» μας λέει και, ολοκληρώνοντας τη συζήτησή μας, μάς αποκαλύπτει ότι η ζωή του «είναι μαγεία από το πρωί μέχρι το βράδυ»!

Θέλει να σπάσει το Ρεκόρ Γκίνες με τους περισσότερους θεατές

Η εμφάνισή του στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και νωρίτερα στο «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» έγιναν γιατί υπάρχει ένας σκοπός, όπως μας αποκαλύπτει ο μάγος Jorgos.

«Εχουμε βάλει στόχο να καταρρίψουμε το παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες, δίνοντας μια παράσταση με τους περισσότερους θεατές. Το ρεκόρ κατέχουν δύο Γερμανοί μάγοι και είναι 38.804 άτομα, και εμείς σκοπεύουμε να καταρρίψουμε αυτό το ρεκόρ στο Καλλιμάρμαρο του χρόνου… Ηδη έχουμε μιλήσει με την ελληνική επιτροπή και έχουμε πάρει την έγκριση γι’ αυτόν τον ιστορικό χώρο. Εχουμε πάρει και την έγκριση από την επιτροπή του Γκίνες, και τώρα κάνουμε την προεργασία για να μας μάθει ο κόσμος. Με αυτό το σκεπτικό πήγαμε στο “Ελλάδα, έχεις ταλέντο”, για να μας γνωρίσει ο κόσμος. Το ότι φτάσαμε στον τελικό, μια… ανάσα από το βραβείο ήταν ακόμη καλύτερο. Ετσι, μετά το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο θα πάμε Θεσσαλονίκη και θα ακολουθήσει μια περιοδεία σε υπαίθριους χώρους στην περιφέρεια. Από Σεπτέμβριο Οκτώβριο θα ξεκινήσουμε σε χειμερινούς χώρους, με στόχο πάντα να μας γνωρίσει όσος περισσότερος κόσμος γίνεται. Η επιδίωξη να καταρρίψουμε το προηγούμενο ρεκόρ δεν είναι προσωπική φιλοδοξία. Το κάνω για την Ελλάδα και, μάλιστα, αν πραγματοποιηθεί, θα γίνει και στον ιστορικό χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου. Αυτό ήταν όνειρο ζωής για μένα!»

mg 7467

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...