Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Ο σκανταλιάρης ποδοσφαιριστής, η «γάτα» και ο… πειρασμός

❱❱ Αστέρι της μπάλας μαρκάρει νεαρή καλλονή (πίσω από την πλάτη της εντυπωσιακής συντρόφου του), αλλά χωρίς να βάζει γκολ!Παιχνιδιάρης Ελληνας ποδοσφαιριστής, δεσμευμένος με εντυπωσιακή κυρία από τον καλλιτεχνικό χώρο, έχει βάλει στο μάτι νεαρή καλλονή που λόγω της δουλειάς της έρχεται συχνά σε επαφή με διασημότητες. 

Ο… ζουζουνιάρης αθλητής έχει κουραστεί από τους συνεχείς τσακωμούς και τους επαναλαμβανόμενους χωρισμούς του από την πασίγνωστη σύντροφό του και όσο αδυνατεί να πάρει μια απόφαση σχετικά με το πού θα καταλήξει η σχέση τους «παίζει» γύρω γύρω με «νόστιμα» κορίτσια.

Η μελαχρινή πιτσιρίκα, που του έχει πάρει τα μυαλά, είναι μία εξωτικής ομορφιάς κοπέλα, την οποία πολιορκεί μέσω διαδικτύου. Κι όσο εκείνη δεν ενδίδει τόσο ο άντρας ο πολλά βαρύς… τρελαίνεται! Από την άλλη, η επίσημη αγαπημένη του, εκτός από «γάτα», διαθέτει υπομονή γαϊδάρου.

Καταλαβαίνει πότε συμβαίνει κάτι πίσω από την πλάτη της και, αντί να τον ζαλίζει με σκηνές ζήλιας, τον αφήνει λάσκα να κάνει το κέφι του μέχρι να κουραστεί και επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες του, οδηγώντας τη στα σκαλιά της εκκλησίας, που τόσο πολύ επιθυμεί.

Ο ποδοσφαιριστής πάντως είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις πονηροδουλειές του. Επ’ ουδενί δεν επιθυμεί μία σύγκρουση με την καλή του, γι’ αυτό και φλερτάρει στέλνοντας μηνύματα στη δεύτερη γλώσσα, που γνωρίζει πολύ καλά, αφού για ένα διάστημα έζησε στο εξωτερικό. Το νέο του φλερτ τον έχει εξιτάρει. Κάθε βράδυ τα μηνύματα φεύγουν από το κινητό του τηλέφωνο μαζικά, κάνοντας κόρτε στον μελαχρινό πειρασμό που τον παιδεύει και δεν του κάνει το χατίρι να πιουν ένα ποτό και να γνωριστούν επιτέλους από κοντά.

Περιστατικό

Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζει εκείνος είναι πως η κοπέλα έχει πάθει φοβία με τους εγχώριους celebrities. Και αυτό προέκυψε ύστερα από βραδινή έξοδό της με συνεργάτη πρωινής εκπομπής, ο οποίος, μετά το πρώτο δείπνο τους σε γνωστό ρεστοράν των βορείων προαστίων, της αποκάλυψε πως η γυναίκα που θέλει δίπλα του θα πρέπει να του κάνει μόνο βρόμικο sex!

Κι αυτό τη σόκαρε και την έκανε να κρατήσει αποστάσεις από προβεβλημένους κυρίους. Σοκαρισμένος από τη σκληρή στάση της απέναντί του, όμως είναι και ο ποδοσφαιριστής, αφού το μεγάλο του ελάττωμα είναι πως δεν δέχεται το «όχι» και δύσκολα διαχειρίζεται τις ήττες, εντός και εκτός γηπέδων.

Πιστεύει πως είναι πολύ ωραίος, πως διαθέτει αξεπέραστο σεξαπίλ και, ενώ έχει δοξαστεί από τα media, δεν μπορεί μια 25χρονη να είναι το άπιαστο… ρεκόρ του.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...