Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Όλα στη φόρα! Η Γκαμπριέλα «καίει» τον Δώρο του «Power of Love»

❱❱ Τι αποκαλύπτει η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα για τα περί χωρισμού του με την Αθηνά ΧρυσαντίδουΠοιος χάκερ; Η πρώην παίκτρια του «Power of love» Γκαμπριέλα Τσολάκοβα αποκαλύπτει μέσω της «Espresso» τα… παιχνιδάκια του Δώρου Παναγίδη και τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα στον ίδιο και στην Αθηνά Χρυσαντίδου την προηγούμενη εβδομάδα. 

Αρκετές ώρες μετά την ανάρτηση που έγινε στον λογαριασμό του στο Instagram και αφορούσε τον υποτιθέμενο χωρισμό του με την Αθηνά Χρυσαντίδου, ο ωραίος Κύπριος του reality του Σκάι ισχυρίστηκε τελικά πως δεν έγραψε ο ίδιος ότι τελείωσε η σχέση του με τη συμπαίκτριά του στα Stories του, αλλά δέχτηκε παρεμβολές από χάκερ, καθησυχάζοντας τους φαν του ότι είναι όλα καλά τελικά ανάμεσα στον ίδιο και στην όμορφη Αθηνά! Φαίνεται, ωστόσο, ότι υπάρχει παρασκήνιο και πιθανότατα η ύπαρξη του χάκερ ήταν απλώς μια δικαιολογία του μπερδεμένου συναισθηματικά Δώρου.

Τι εννοούμε; Οπως αποκαλύπτει σήμερα η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα, η οποία έχει αποχωρήσει από το «Power of love», ο Δώρος επικοινώνησε μαζί της μία ημέρα προτού ανέβει στον λογαριασμό του το Insta story περί χωρισμού, λέγοντάς της ότι όντως η σχέση του με την Αθηνά έλαβε τέλος!

«Την περασμένη Τετάρτη ο Δώρος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι χώρισε με την Αθηνά. Οταν ζήτησα να μάθω τον λόγο, μου απάντησε: “Δεν με καταλαβαίνει. Είναι πολλά. Είναι διάφορα που έχουν συμβεί, αλλά δεν μπορώ να σου μιλήσω άλλο για αυτό το θέμα. Είμαι ακόμα ταραγμένος”. Στη συνέχεια προχώρησε στο post που έκανε τον γύρο του διαδικτύου» λέει στην «Espresso» η Γκαμπριέλα, η οποία μπορεί να έφυγε από το reality, αλλά διατηρεί επικοινωνία με τους πρώην συμπαίκτες της.

doros athina power of love

«Μόλις έγινε όλος αυτός ο θόρυβος, του έστειλα μήνυμα ρωτώντας τον αν θα βγει on air τηλεφωνικά στη ραδιοφωνική εκπομπή που κάνω για να μου μιλήσει γι’ αυτό. Ο Δώρος τότε μου έστειλε ένα μήνυμα που το έχω κρατήσει. Αυτό το μήνυμα έγραφε τα εξής: “Τι να βγω να πω; Οτι δεν τη θέλω; Δεν μπορώ”. Ε, μετά άκουσα κι εγώ αυτό για τον χάκερ. Σε μένα, πάντως, δεν ανέφερε τίποτα για χάκερ. Αν τον είχαν χακάρει, δεν θα μου το έλεγε;» αναρωτιέται εύλογα η Γκαμπριέλα.

Η επικοινωνία τους, όμως, είχε και συνέχεια. «Μου έστειλε μήνυμα για να μου κάνει παρατήρηση επειδή είπα στην εκπομπή ότι χώρισε και μου ανακοίνωσε ότι δεν θα έβγαινε τελικά on air για να μου μιλήσει επειδή κέρδισε την ασυλία. Εχω όλη τη συνομιλία μας ως αποδεικτικό στοιχείο» τονίζει.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...