Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Sex με την Μπισέ και «πόρτα» στον Σούπερμαν

❱❱ Ο 77χρονος χολιγουντιανός ηθοποιός Νικ Νόλτε αποκαλύπτει στα απομνημονεύματά του άγνωστες πτυχές της ζωής του, που σοκάρουνΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

H χρήση ηρωίνης για οκτώ εβδομάδες για τις ανάγκες ενός ρόλου, το σεξ με τη Ζακλίν Μπισέ, η απέχθειά του για τον Εντουαρντ Νόρτον και η απόρριψη του ρόλου του Σούπερμαν είναι μερικές μόνο από τις άγνωστες πτυχές της ζωής του Νικ Νόλτε, που έρχονται στο φως με τα νέα απομνημονεύματά του.

Ο 77χρονος, που είναι γνωστός για τις ερμηνείες του στις ταινίες «Ο καλός κλέφτης», «48 ώρες» και «Το ακρωτήρι του φόβου», αποκαλύπτει στο βιβλίο του «Rebel» (Επαναστάτης) ότι έχει συλληφθεί δύο φορές στη ζωή του. Η πιο γνωστή είναι η σύλληψή του το 2002 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, όμως είχε προηγηθεί η σύλληψή του το 1961 διότι προσπάθησε να πουλήσει πλαστή κάρτα στράτευσης και καταδικάστηκε να πληρώσει πρόστιμο 75.000 δολαρίων (60.000 ευρώ) και σε κάθειρξη 75 ετών, ποινή η οποία ανεστάλη.

Ο Νόλτε δεν κρύβει ότι στο παρελθόν έκανε συχνά χρήση ναρκωτικών, όπως κοκαΐνη και LSD, ενώ αποκαλύπτει ότι επί οκτώ εβδομάδες, κατά τα γυρίσματα της ταινίας του 2002 «Ο καλός κλέφτης», έκανε χρήση ηρωίνης για να υποδυθεί πιστά έναν ηρωινομανή. Ενδεικτικό τού πώς αντιμετώπιζε τους ρόλους του είναι ότι στην κωμωδία του 1986 «Down and Out in Beverly Hills» έφαγε πραγματικό κρέας σκύλου!

Ο 77χρονος, ο οποίος δηλώνει ότι πάντα σιχαινόταν τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, αποκαλύπτει τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από ατζέντη του Χόλιγουντ. Ηταν μόλις 21 ετών όταν ο ατζέντης τον κάλεσε στο σπίτι του στο Λος Αντζελες για δείπνο και εμφανίστηκε μπροστά του φορώντας μόνο μια ρόμπα. Τον αποκάλεσε «λαγουδάκι» του και ο Νόλτε χρειάστηκε να το βάλει στα πόδια για να γλιτώσει.

Τρέλανε τη Στρέιζαντ

Η Ζακλίν Μπισέ, που έκαιγε καρδιές τη δεκαετία του ’70, έπεσε θύμα της γοητείας του, καθώς, όπως αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία του, έκαναν σεξ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του 1977 «Ο βυθός». Η σχέση τους όμως κράτησε ελάχιστα, διότι η Μπισέ ανακάλυψε ότι «έκανε σεξ με όλες της γυναίκες της περιοχής». Το 1991, όταν γύριζε το «Ο πρίγκιπας της παλίρροιας» με την Μπάρμπρα Στρέιζαντ, η ηθοποιός τον ερωτεύτηκε παράφορα και τον παρακαλούσε να συγκατοικήσουν.

Ο Νόλτε λέει τα καλύτερα λόγια για τις δύο γυναίκες, όπως και για την Κάθριν Χέμπορν και τον συμπρωταγωνιστή του στην ταινία «48 ώρες» Εντι Μέρφι, όμως «θάβει» την Ντέμπρα Γουίνγκερ και τον Εντουαρντ Νόρτον, για τον οποίο δηλώνει ότι θα ήθελε να του κόψει τον λαιμό! Τέλος, αποκαλύπτει ότι του είχε προταθεί ο ρόλος του Σούπερμαν, που κατέληξε στον Κρίστοφερ Ριβς, στην πρώτη ταινία του 1978, όμως τον απέρριψε διότι δεν τον ενθουσίασε.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...