Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μegaλώνει η αγωνία για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη

Σε θρίλερ εξελίσσεται το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη! Μεγάλο...

Κινείται νομικά το Βρετανικό Μουσείο για τον υπάλληλο που πούλησε αρχαιότητες στο...

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας προσέφυγε το Βρετανικό Μουσείο,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Παγωμάρα στον πλανήτη «Survivor»

❱❱ Ψύχρα στον Αγιο Δομίνικο μεταξύ Τανιμανίδη και Λιανού, που μοιράζονται την παρουσίαση του φετινού «Survivor»Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που ο Γιώργος Λιανός έφτασε στον Αγιο Δομίνικο για να συνεργαστεί με τον Σάκη Τανιμανίδη στην παρουσίαση του «Survivor» και οι δύο άντρες δεν έχουν ανεβάσει ούτε μια κοινή φωτογραφία τους στα social media. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι είναι αμφότεροι πολύ ενεργοί σ’ αυτά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι δύο οικοδεσπότες του reality επιβίωσης δεν έχουν πλέον τη σχέση που είχαν την εποχή κατά την οποία συνεργάζονταν στο «Ελλάδα, έχεις ταλέντο». Βλέπετε, ο Γιώργος ήταν τότε παρουσιαστής του show και ο Σάκης μέλος της κριτικής επιτροπής. Με απλά λόγια, δεν έμπαιναν ο ένας στα… χωράφια του άλλου, κάτι που συνέβη στην περίπτωση του «Survivor».

Είναι γεγονός ότι, φεύγοντας από την Ελλάδα με προορισμό την Καραϊβική, ο Λιανός δήλωσε στους δημοσιογράφους πως ο Τανιμανίδης ήταν από τους πρώτους ανθρώπους με τους οποίους μίλησε μόλις του έγινε η πρόταση από την εταιρία του Ατζούν Ιλιτζαλί να αναλάβει χρέη βοηθητικού παρουσιαστή. Μάλιστα, όπως είχε υποστηρίξει ο ίδιος τότε, ο συνάδελφός του τον είχε παροτρύνει ν’ αρπάξει την ευκαιρία και να γίνει κομμάτι της πιο επιτυχημένης εκπομπής στην ελληνική τηλεόραση. Μόνο που -όπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή- η υποδοχή που επιφύλαξε ο παλιός στον καινούργιο δεν ήταν και τόσο θερμή όσο το καλωσόρισμα που είδαμε στη μικρή οθόνη! Απεναντίας, οι πληροφορίες που έφτασαν στ’ αυτιά μας θέλουν τον Σάκη Τανιμανίδη να κράτησε από την πρώτη στιγμή τις αποστάσεις του από τον Γιώργο Λιανό, με συνέπεια οι σχέσεις τους να μπουν στον… πάγο και να είναι πλέον τυπικές. «Δεν έχουν κοινά γυρίσματα και δεν κάνουν καθόλου παρέα εκτός “Survivor”» αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή μας και συμπληρώνει ότι ο Λιανός έχει στενοχωρηθεί αρκετά αφού δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη.

Οπως φημολογείται, πάντως, η κίνηση της παραγωγής να βάλει φέτος και βοηθητικό παρουσιαστή στο «Survivor» δεν έγινε με σκοπό να ξεκουραστεί ο Τανιμανίδης, αλλά μάλλον να… θορυβηθεί. Τι εννοούμε; Το συμβόλαιο του παρουσιαστή με την Acun Medya λήγει τον Ιούλιο και, σε περίπτωση που ο ίδιος προβάλει υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις για να το ανανεώσει, θα υπάρχει (έτοιμος!) ο αντικαταστάτης του!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....