Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

«Δεν έχω σχέση με αστυνομικούς»

❱❱ Η Χρύσα Παπά μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά «Τατουάζ»του Alpha και τους μικρούς μαθητές τηςΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Η δυναμική αστυνομικός Τατιάνα, την οποία υποδύεται η Χρύσα Παπά στο «Τατουάζ», είναι ένας από τους αγαπημένους ρόλους του κοινού στη δημοφιλή σειρά του Alpha.

Πρόκειται για τη μοναδική παραγωγή που χτυπά φέτος στα ίσα από ριάλιτι επιβίωσης μέχρι μαγειρικής! «Θεωρώ το “Τατουάζ” την καλύτερη σειρά των τελευταίων ετών. Οταν μου πρότειναν η Βάνα Δημητρίου, ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου τον ρόλο της αστυνομικού και πήρα τα σενάρια στα χέρια μου, ήξερα ότι έχω να κάνω με μια πολύ καλή δουλειά» αναφέρει η Χρύσα Παπά, μιλώντας στην «Espresso» για τον ρόλο-κλειδί που έχει αναλάβει, να βρει την αρχή του νήματος στους αλλεπάλληλους φόνους της ιστορίας.

Η ηθοποιός, την οποία το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε από την επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Mega «Τα μυστικά της Εδέμ», δίνει τα εύσημα για την επιτυχία και στο κανάλι: «Αυτό που κάνει ο Αlpha να επιμένει στην ελληνική μυθοπλασία απέναντι σε ριάλιτι επιβίωσης, μαγειρικής, σχέσεων είναι μεγάλο στοίχημα και θέλει πολλά κότσια. Επενδύει στους ανθρώπους! Δίνει δουλειά σε ηθοποιούς, σεναριογράφους, σκηνοθέτες, τεχνικούς, ενδυματολόγους και αυτό είναι σπουδαίο σε εποχή οικονομικής κρίσης. Ζουν δεκάδες οικογένειες. Αλλά και από καλλιτεχνική άποψη το “Τατουάζ”, όσον αφορά τη σκηνοθεσία και τη φωτογραφία, παράγει έργο» μας λέει.

imgp8334

Τη ρωτήσαμε αν υπάρχει κάποιος στο οικογενειακό ή στο φιλικό περιβάλλον της που είναι αστυνομικός και την έχει βοηθήσει να υποδύεται με τόση πειστικότητα τον ρόλο.

Φανατική

«Σας πείθω ως αστυνομικός; Ε, αυτό είναι από τα πιο ωραία κοπλιμέντα. Μου το λένε και άλλοι. Οχι, δεν έχω κάποιον συγγενή, φίλο αστυνομικό και δεν έχω συναναστραφεί με αστυνομικούς» μας λέει γελώντας και προσθέτει: «Ωστόσο, το θέμα το έχω μελετήσει αρκετά γιατί είμαι φανατική τηλεθεάτρια γνωστών ξένων αστυνομικών σειρών και έχω παρατηρήσει τις συμπεριφορές τους. Επίσης, διαβάζω μανιωδώς αστυνομικά μυθιστορήματα. Αλλά, αν η Βάνα Δημητρίου δεν μου είχε γράψει ένα δυνατό κείμενο, για να πατήσω πάνω και να υποστηρίξω τον ρόλο μου, δεν θα είχα καταφέρει τίποτα» τονίζει.

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, η Χρύσα Παπά, εκτός από τη δουλειά που αγαπά πολύ, αντλεί δύναμη και από μία άλλη δραστηριότητά της: «Είμαι καθηγήτρια σε μια σχολική θεατρική ομάδα. Διδάσκω θέατρο σε παιδιά και αυτό θέλει μεγάλο σεβασμό. Δεν βλέπω τα παιδιά μαζικά, αλλά ως διαφορετικά άτομα με τις δικές τους ανάγκες έκφρασης. Εφηβοι 13 έως 15 ετών ανέβασαν την παράσταση “Ονειρο θερινής νυκτός”! Τα παιδιά είναι φοβισμένα, γιατί οι γονείς τους είναι φοβισμένοι. Η νέα γενιά ζει σε μια τρομοκρατημένη κοινωνία, με αποτέλεσμα να κλείνονται όλο και πιο πολύ στον εαυτό τους με τα τάμπλετ τους, το διαδίκτυο, σαν τα άλογα που φοράνε παρωπίδες. Και σε αυτόν τον κόσμο του facebook έχει πολλή μοναξιά».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...