Μοντέλο ο γιος του Μπάρκουλη

❱❱ Ο ευαισθητοποιημένος Νικόλας σε επίδειξη μόδας για άτομα με ειδικές ανάγκεςΑπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Οσο μεγαλώνει, μοιάζει ολοένα και πιο πολύ στον διάσημο πατέρα του, ενώ όλα δείχνουν πως μάλλον θα ακολουθήσει και τα καλλιτεχνικά χνάρια του!

Μιλάμε για τον Νικόλα -γιο του αγαπημένου πρωταγωνιστή Ανδρέα Μπάρκουλη-, ο οποίος θα είναι ένα από τα μοντέλα σε επίδειξη μόδας για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου στο κλειστό γήπεδο Αργυρούπολης και τη διοργανώνει η Μις Ελλάς 1988 Σύλβια Αντώναρου, η οποία στο παρελθόν -λόγω μιας σπάνιας νόσου- καθηλώθηκε για έναν χρόνο σε αναπηρικό καρότσι βιώνοντας τις δυσκολίες των ΑμεΑ.

Καλλιτεχνικά

«Ο Νικόλας έχει νιώσει από μικρός τι σημαίνει να ζεις σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο, λόγω του πατέρα του, και γι’ αυτό είναι ευαισθητοποιημένος με τα άτομα με ειδικές ανάγκες» λέει στην «Espresso» η μητέρα του Μαίρη Μπάρκουλη, ενώ μαζί της συμφωνεί και ο Νικόλας, που αγαπούσε πάρα πολύ τον πατέρα του και τον φρόντιζε κι ο ίδιος – μαζί με τη μητέρα του. Ο 17χρονος νεαρός έχει εκφράσει από μικρός την επιθυμία να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά, αλλά η μητέρα του και ειδικά η νονά του, Αννα Φόνσου, τον συμβουλεύουν να τελειώσει πρώτα τις σπουδές του (ΣΕΛΕΤΕ) και στη συνέχεια να δώσει εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο, που είναι δημόσια δραματική σχολή, αλλά και από τις πιο δύσκολες από πλευράς εισαγωγικών εξετάσεων. «Οταν έρθει η ώρα, ας αποφασίσει τι θέλει ο ίδιος, αλλά όπως βλέπω τα πράγματα δεν το αποφεύγουμε το ηθοποιηλίκι» συμπληρώνει με νόημα η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά: «Πόσο απάνθρωπο είναι αυτό που κάνεις, τι άνθρωπος είσαι;»

Συγκλονισμένη φάνηκε να είναι η Φαίη Σκορδά κατά τη...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό