Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Μεγαλείο ψυχής από τον Γιώτη!

❱❱ Ο δημοφιλής τραγουδιστής μιλάει για το συγκλονιστικό «Πακέτο» που θα πάρει απόψε από φίλο τουΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Πόσα μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος; Την απάντηση έχει σίγουρα να μας δώσει ο αποστολέας του πρώτου πακέτου της εκπομπής της Βίκυς Χατζηβασιλείου, που επιστρέφει απόψε στις οθόνες μας, στις 21.50.

Στο αποψινό «Πάμε πακέτο» ο Νίκος αφηγείται μια ιστορία ζωής που θα προκαλέσει δυνατά συναισθήματα. Τριάντα εννιά ημέρες μετά τη γέννηση του παιδιού του, χάνει τη σύντροφό του σε αυτοκινητικό δυστύχημα.

Ο ίδιος ήταν ναυτικός κι έτσι αναγκάστηκε να μπαρκάρει αφήνοντας το παιδί του στη μητέρα του, η οποία λίγους μήνες αργότερα έφυγε κι εκείνη από τη ζωή, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Για το επόμενο διάστημα, λοιπόν, ταξίδευε στα καράβια έχοντας το μωρό μαζί του.

Δύσκολο παιχνίδι

Η ζωή όμως του έπαιξε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Εχασε τη δουλειά του και έφτασε στο σημείο να μείνει άστεγος και να κοιμάται σε παγκάκια. Τότε βρέθηκε στον δρόμο του ένας άνθρωπος που του έδωσε χέρι pame paketo 18.04.2018 4βοηθείας. Ο λόγος για τον λαϊκό τραγουδιστή και παραλήπτη του αποψινού πακέτου, τον Δημήτρη Γιώτη! Η «Espresso», θέλοντας να μάθει ποια ιστορία συνδέει τους δύο άνδρες, επικοινώνησε με τον τραγουδιστή, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Κύπρο για περιοδεία.

«Με αφορμή αυτό που συνέβη στον φίλο μου, τον Νίκο, θέλω να σας πω ότι με την οικονομική κρίση είμαστε όλοι δυνάμει άστεγοι! Δεν ξέρεις ποτέ πώς θα σου τα φέρει η ζωή. Οταν πήγα να συναντήσω τον Νίκο και τον είδα να κοιμάται στα παγκάκια άστεγος, τρελάθηκα! Του λέω: ‘‘Τι κάνεις εδώ; Εγώ δεν είμαι για σένα;” Είναι υπερήφανος και φιλότιμος και τον πήραν τα κλάματα. Αφού μιλήσαμε σε ένα καφέ, είδα ξαφνικά πόσο εύκολο είναι να μείνεις στον δρόμο…» μας λέει και προσθέτει: «Πήγαμε να πάρουμε τα πράγματά του για να τον πάω σε ένα ξενοδοχείο και είδα και άλλους άστεγους, μορφωμένους ανθρώπους με επιχειρήσεις, που τα έχασαν όλα. Το μυαλό μου σάλεψε προς στιγμήν και είπα μέσα μου αυθόρμητα: “Τίποτα δεν είναι δεδομένο”».

Σήμερα ο Δημήτρης Γιώτης αναφέρει ότι ήταν μεγάλη έκπληξη για εκείνον όταν έμαθε ότι ο Νίκος τού έστειλε πακέτο: «Αυτά τα πράγματα δεν δημοσιοποιούνται. Τον βοήθησα. Θα μπορούσε να με βοηθήσει κι αυτός. Μπήκα στη θέση του. Γιατί ήθελε να με ευχαριστήσει δημόσια; Γιατί, όπως μου είπε ο ίδιος, έφτασε στον πάτο και ήμουν το χέρι που τον σήκωσε. Τώρα έχει βρει πάλι τους ρυθμούς του. Προσλήφθηκε στα καράβια και όλα πάνε καλά. Ξέρω τι είναι να μην έχεις σπίτι. Το σπίτι μας το 1999 έπεσε από τον σεισμό και μέναμε οικογενειακά σε σκηνή. Τότε και σ’ εμάς έδειξαν κάποιοι τη φιλανθρωπία τους» αναφέρει και συμπληρώνει πώς γνωρίστηκε με τον Νίκο: «Τον ξέρω από 17 χρονών. Επαιζα μπουζούκι κι αυτός τραγουδούσε. Παίζαμε μαζί στη Νεμέα, έτρωγα στο σπίτι του. Χαθήκαμε όμως. Με το facebook τον βρήκα ξανά και ήρθε να με δει στο Λουτράκι όπου τραγουδούσα. Ηταν τσακισμένος από τις προσωπικές απώλειες…»

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...