Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ο Λαζόπουλος «τρώει» τη σύνταξη του Βουτσά!

❱❱ Ο Κώστας Βουτσάς στο σίριαλ «Δέκα Μικροί Μήτσοι» γίνεται σύζυγος της μάνας (Λάκης Λαζόπουλος) που του «τρώει» τη σύνταξηΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Τον λάτρεψαν γενιές και γενιές και τον επέλεξε ο Λάκης Λαζόπουλος για σύζυγο της χήρας Μήτση στον νέο κύκλο επεισοδίων της σατιρικής σειράς «Δέκα Μικροί Μήτσοι» που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1.

Ο λόγος για τον Κώστα Βουτσά, ο οποίος στην πρεμιέρα της σειράς έδωσε το «παρών» μέσω της φωνής του και στο δεύτερο επεισόδιο, που θα προβληθεί μεθαύριο, Σάββατο, στις 21.00, θα κάνει και την εμφάνισή του.

2 2«Υποδύομαι τον άντρα της Μήτσης και, όπως ξέρω, θα κάνω εμφανίσεις σε τέσσερα με πέντε επεισόδια. Χαίρομαι που είμαι σε αυτό το καστ των ηθοποιών! Το πρώτο επεισόδιο που μας χάρισε ο Λάκης ήταν πολύ ωραίο, είχε εναλλαγές, σκηνικά, κοστούμια και, φυσικά, τα εκπληκτικά κείμενά του. Ολοι οι ηθοποιοί μού άρεσαν πολύ και ο Λάκης ήταν φοβερός σε όλους τους ρόλους. Τον αγαπώ και τον θαυμάζω» λέει ο Κώστας Βουτσάς στην «Espresso».

Μετανάστες

Σύμφωνα με το σενάριο, η μάνα ζει πάντα στο ίδιο σπίτι με τα παιδιά της, γιατί κανένα δεν μπορεί να φύγει λόγω της κρίσης. Εχει και τρία εγγόνια, δύο από την κόρη της και ένα που έχει υιοθετήσει ο γιος της με τον σύντροφό του. Τελικά, τα παιδιά της φεύγουν μετανάστες στην Ταϊλάνδη και μένει αυτή πίσω να μεγαλώνει τα τρία εγγόνια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Για να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο, παντρεύτηκε έναν άντρα για τη σύνταξή του, o οποίος έχει πάθει διάφορα εγκεφαλικά, δεν έχει καλή επικοινωνία και την… τρελαίνει.

Στο θέατρο

«Υποτίθεται ότι είμαι ένας γέρος που θα ταλαιπωρήσω πολύ τη μάνα. Και θα σας πω και μια σκέψη μου για την υποκριτική: Θα είμαι γέρος, δεν θα κάνω τον γέρο, γιατί στο θέατρο και στον κινηματογράφο, όταν νιώσεις αυτό που υποδύεσαι, τότε έχει μεγαλύτερη επιτυχία. Δεν θα κάνεις τον κουτσό, θα είσαι κουτσός. Μόνο τότε ο ρόλος θα είναι απόλυτα επιτυχημένος! Εγώ ντυνόμουν γυναίκα και ήμουν γυναίκα! Βαφόμουν στο σπίτι, έπλενα πιάτα, μαγείρευα, έβγαινα έξω και ήμουν γυναίκα χωρίς να κουνιέμαι. Η γυναίκα είναι ένας άνθρωπος που περπατάει κανονικά. Κι έτυχε να κάνω τη γυναίκα στην “Τούτσι” και με σταμάταγαν και με ρωτούσαν “πού είναι αυτός ο δρόμος;” και τους κατεύθυνα. Δεν καταλάβαιναν ότι ήμουν άντρας» τονίζει. Στη συνέχεια σχολιάζει την αποδοχή που είχε η σειρά από το κοινό.

«Φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης! Υψηλά ποσοστά και μεγάλη αποδοχή από το κοινό. Μας έλειψαν τέτοιες παραγωγές. Εγώ πιστεύω πάνω απ’ όλα στον Λάκη Λαζόπουλο. Στο γράψιμό του. Δεν ξέρω ποιος άλλος δημιουργός γράφει τόσα εύστοχα με τόσες απανωτές ατάκες. Φυσικά η επιτυχία έγκειται και στους ηθοποιούς. Είναι πολύ καλοί όλοι τους! Από την Ελένη Γερασιμίδου, τον Παύλο Χαϊκάλη, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο… Ακόμη και τα νέα παιδιά που μπαίνουν τώρα έχουν πολύ μεράκι. Και ο Δημήτρης Μακαλιάς, να μου το θυμηθείτε, θα κάνει μεγάλη επιτυχία» συμπληρώνει.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...