Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Ο Πηλαδάκης και η πανελίστρια «πέτρα του σκανδάλου»

❱❱ Τι λέει στην «Espresso» για τον ντόρο που έχει ξεσπάσει η Πωλίνα ΤριγωνίδουΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

«Δεν τρέχει τίποτα με εμένα και τον Κώστα Πηλαδάκη. Ούτε καν τον ξέρω προσωπικά». Η σέξι Πωλίνα Τριγωνίδου, δημοσιογράφος και πανελίστρια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, διαψεύδει μέσω της «Espresso» φήμες και δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει τραβήξει την προσοχή του γνωστού επιχειρηματία μετά τον χωρισμό του από την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

polina trigonidouΗ καλλονή, που έγινε άθελά της η πέτρα του σκανδάλου, δήλωσε: «Γράφτηκε ότι διασκεδάσαμε μαζί στο Fantasia και δεν ξεκόλλησε από δίπλα μου όλο το βράδυ. Δεν ισχύει. Δεν υπάρχει φωτογραφικό υλικό που να αποδεικνύει όσα γράφονται. Είναι ψέματα! Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Καθόμασταν σε διπλανά τραπέζια, με διαφορετικές παρέες. Απλώς έτυχε να υπάρχει ένας κοινός γνωστός, επιχειρηματίας με μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, και μιλούσαμε όλοι σαν μια παρέα» διευκρινίζει η Πωλίνα και συμπληρώνει ότι θαυμάζει πολύ την πρώην σύντροφο του Πηλαδάκη, την Ειρήνη Παπαδοπούλου, την οποία γνωρίζει από τη Θεσσαλονίκη.

Η νεαρή δημοσιογράφος, που βρίσκεται καθημερινά στο πάνελ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ… να στα πω», έγινε ευρέως γνωστή εντυπωσιάζοντας με την εμφάνισή της μέσα από τη συμμετοχή της στο reality επιβίωσης του Epsilon, «Survival Secret», στο οποίο συμμετείχε με την ομάδα των «Αετών» (διάσημοι).

Μάλιστα, και τότε της είχαν χρεώσει σχέση που δεν υφίστατο, με τον έναν εκ των αδερφών Droulias, τον Ηλία. Και τότε, όπως και τώρα, η μελαχρινή καλλονή διέψευσε τα σενάρια λέγοντας πως είναι φίλοι και ότι απλώς ταιριάζουν ως χαρακτήρες.

Από την άλλη, ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν έχουν επιβεβαιώσει τον χωρισμό τους, ωστόσο δεν είναι πια μαζί. Υστερα από οκτώ χρόνια σχέσης και μια μεταβατική περίοδο που πέρασαν αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.

Πριν από έναν χρόνο φλέρταραν με την ιδέα του γάμου, όμως κάποια προβλήματα που ανέκυψαν, αλλά και η απόφαση της τραγουδίστριας να πάρει μέρος στο «Survivor», λειτούργησαν ανασταλτικά στην επισημοποίηση του δεσμού τους και μοιραία τούς απομάκρυναν. Μάλιστα, σε τηλεοπτική συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό η τραγουδίστρια είχε πει «είναι λίγο παράξενα τα πράγματα στα προσωπικά μου», συμπληρώνοντας πως έχει πάρει τον χώρο και τον χρόνο της.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....