Ο Χριστός ήρθε από την… Αφροδίτη!

❱❱ Ημαρτον! Μέλη οργάνωσης ισχυρίζονται ότι είναι εξωγήινος και μίλησαν… τηλεπαθητικά μαζί του!Εξωγήινος και μάλιστα από την Αφροδίτη ήταν ο Ιησούς, σύμφωνα με νέα φαντασιοπληξία ομάδας που αυτοχαρακτηρίζεται θρησκευτική οργάνωση. 

Ο ιδρυτής της, μάλιστα, έχει ισχυριστεί ότι συνάντησε τον Ιησού σε βουνό της Αγγλίας και μίλησε τηλεπαθητικά μαζί του. Ο ιδρυτής προφανός θα είχε ξεχάσει να πάρει τα… χάπια του πριν προβεί σ’ αυτήν την «αποκάλυψη»!

Τα μέλη της οργάνωσης Aetherius Society (Αιθέρια Kοινωνία), που ιδρύθηκε τη δεκαετία του ’50 από τον Τζορτζ Κινγκ, όπως αποκαλύπτει η «Daily Star» ετοιμάζουν συνάθροιση στις 29 Ιουλίου στο βουνό Χόλντστοουν Ντάουν, στο Ντέβον της Αγγλίας, το οποίο θεωρούν «ιερό», διότι πιστεύουν ότι εκεί το 1958 ο Κινγκ συνάντησε τον Ιησού.
Στόχος τους, όπως λένε, είναι να συσσωρεύσουν την «πνευματική ενέργεια» που θα δημιουργήσουν μέσω των προσευχών τους σε ένα ειδικά κατασκευασμένο… δοχείο για τις γενιές του μέλλοντος.

Πλανήτες και yoga

Η θρησκευτική οργάνωση, το «πιστεύω» της οποίας αποτελεί ένα μείγμα θεολογίας, πίστης στην ύπαρξη εξωγήινων σε πλανήτες του ηλιακού συστήματός μας και yoga, θα παρουσιάσει ντοκιμαντέρ που γύρισε ο ιδρυτής της όσο ήταν εν ζωή. Σε αυτό ο Κινγκ, που πέθανε το 1997, υποστηρίζει ότι τον πλησίασε ένα ψηλό ον με μακριά, καστανά μαλλιά, που φορούσε μακρύ χιτώνα και γύρω του υπήρχε λάμψη.

Ισχυρίζεται δε ότι επικοινώνησε μαζί του τηλεπαθητικά, λέγοντάς του ότι είναι ο Ιησούς που ερχόταν από τον… πλανήτη Αφροδίτη και τον καθιστούσε εκπρόσωπό του στη Γη.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ