Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Το μαμμόθρεφτο και ο αναρχικός

❱❱ Ο Σταύρος Σβήγκος μιλά για τη συμμετοχή του στο σίριαλ «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» και στους «Δέκα Μικρούς Μήτσους»Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ο Σταύρος Σβήγκος είναι από τους πλέον ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Φέτος τον βλέπουμε να «χτυπά» τηλεοπτικά σε διπλό ταμπλό, πλην όμως στο ίδιο κανάλι, τον ΑΝΤ1. Από τη μια πρωταγωνιστεί στο σίριαλ του Βασίλη Θωμόπουλου «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» κι από την άλλη συμμετέχει στους «Δέκα Μικρούς Μήτσους», πλάι στον Λάκη Λαζόπουλο.

H «Espresso» μίλησε μαζί του αρχικά για τον ρόλο του στη σειρά του Θωμόπουλου, όπου υποδύεται τον Αντώνη, έναν μαμμόθρεφτο ενήλικα.

«Εννοείται πως είναι κόντρα ρόλος. Κι εγώ είμαι κοντά στους γονείς μου, αλλά όχι στο μέτρο της υπερβολής του ήρωά μου. Ευτυχώς οι δικοί μου γονείς είναι πολύ ελεύθεροι άνθρωποι και με έμαθαν από μικρό να είμαι ανεξάρτητος, οπότε δεν είχα ποτέ στην πραγματική μου ζωή τη σχέση που έχει ο Αντώνης με τη μητέρα του. Ταυτόχρονα αγαπώ πάρα πολύ τους γονείς μου και νιώθω πολύ τυχερός που με μεγάλωσαν αυτή η μητέρα και αυτός ο πατέρας». Μπορεί άραγε ο έρωτας να… ξεκολλήσει τον Αντώνη από τη μαμά του;

«Αυτές οι καταστάσεις είναι κάπως δύσκολες. Αν δεν σταματήσουν σε μια σωστή ηλικία, δεν σταματούν ποτέ. Η εμμονή της μητέρας του Αντώνη, της Ιουλίας, αποτελεί συνήθεια. Ενώ εκείνος λέει ότι θέλει να αποκοπεί από αυτήν, δεν το κάνει με μια κάθετη γραμμή» τονίζει.

Πώς νιώθει όμως ο Σταύρος που η τηλεοπτική μητέρα του είναι η Νατάσα Τσακαρισιάνου; «Τυχερός. Ηταν πραγματικά δώρο η συνεργασία μας. Είναι φοβερός άνθρωπος η Νατάσα. Σπανίζουν στις μέρες μας οι τόσο καλοπροαίρετοι άνθρωποι. Η μεταξύ μας σχέση είναι τέλεια».

Γιος του Φευγουλέα

Εν συνεχεία ο Σταύρος Σβήγκος μάς μιλά για τη συμμετοχή του στους «Δέκα Μικρούς Μήτσους», όπου δίνει σάρκα και οστά στον αναρχικό και κρυφό γιο του αστυνόμου Φευγουλέα.

«Ημουν σε μια πολύ τρυφερή ηλικία όταν παίζονταν οι “Μήτσοι” και σαφώς μού έρχονται παιδικές αναμνήσεις στο μυαλό. Το πλατό όπως είναι στημένο τώρα το έβλεπα τότε ως τηλεθεατής. Είναι συγκινητικό όταν ακούω τη μουσική-σήμα κατατεθέν της σειράς. Γενικότερα είναι μια παραγωγή που είχαμε αγαπήσει όλοι οι Ελληνες. Πιστεύω ότι σχολιάζει την πραγματικότητα όσο καμία άλλη. Είναι, λοιπόν, σημαντικό και ακόμη πιο σπουδαίο για μένα να με παίρνει ο ίδιος ο Λάκης και να μου λέει “έλα να παίξεις”» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε ερώτησή μας αν ο Λάκης Λαζόπουλος κάνει μια… ακτινογραφία της ελληνικής κοινωνίας αποκρίνεται: «Ο Λάκης κάνει σάτιρα όσο του επιτρέπεται και φυσικά δεν μπορεί να πιάσει όλα τα θέματα ή να απεικονίσει όλη την κοινωνία μας, γιατί δεν προλαβαίνει ούτε ο χρόνος είναι αρκετός. Θεωρώ όμως ότι στον χρόνο που έχει καταπιάνεται με ζητήματα που μας τρώνε ως πολίτες αυτής της χώρας, οπότε πιστεύω ότι κάνει κάτι πολύ καίριο. Επίσης απέναντί του ο Λάκης δεν έχει μόνο ένα κόμμα, τα βάζει με όλα τα πολιτικά κόμματα κι αυτό είναι πολύ σωστό! Διότι για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι όλα τα κόμματα μοιάζουν» μας λέει και μας κλείνει ραντεβού στη μικρή οθόνη, στις 19 Μαΐου, με το νέο επεισόδιο των «Μήτσων».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...