Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Κορίτσι της «Espresso» η «καρ…λα» του Δάντη!

❱❱ Η καυτή pole dancer Αφροδίτη Βλαντιμίροβα στο παρελθόν έχει υπάρξει και «Espresso girl»Μια επαγγελματίας pole dancer και… δικό μας κορίτσι -αφού στο παρελθόν έχει υπάρξει «Espresso girl»– είναι η περίφημη «κ@@@@λα» από το βιντεοκλίπ του Χρήστου Δάντη, που διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του… κολασμένα sexy θηλυκού!

Το προφίλ της 24χρονης -κατά δήλωσή της- Αφροδίτης Βλαντιμίροβα στο Instagram είναι τόσο hot που… πετάει φλόγες, ανεβάζοντας… πυρετό στον ανδρικό πληθυσμό!

Η Αφροδίτη γεννήθηκε στη Βουλγαρία, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα δυτικά προάστια. Το 2011, σε ηλικία 18 χρόνων, κέρδισε τον τίτλο Miss Bikini στον διαγωνισμό «Miss Tourism» Face, ενώ έχει πάρει μέρος και στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία.

Στη συνέχεια ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, περνώντας μάλιστα και από το πλατό του «Πρωινού καφέ». Η Αφροδίτη άρχισε από πολύ μικρή, μόλις στα τρία της χρόνια, να ασχολείται με τον χορό ως μπαλαρίνα. Ωστόσο η… μοίρα την έριξε -ή, για να είμαστε ακριβείς, την ανέβασε- στον στύλο. Κάτι που, όπως φαίνεται, της αρέσει πολύ, καθώς θεωρεί το pole dancing πιο ελεύθερο από το αυστηρό μπαλέτο.

ayti no2

Σύμφωνα πάντα με δηλώσεις της, κάθε μέρα ανακαλύπτει και κάτι νέο σε αυτό το είδος χορού, ενώ διδάσκει κιόλας άλλα κορίτσια πώς να σκαρφαλώνουν σωστά στον στύλο! Επίσης, έχει ασχοληθεί με την ενόργανη και τη ρυθμική γυμναστική, ενώ δουλεύει και σε κλαμπ ως χορεύτρια. Ονειρό της είναι να ανοίξει τη δική της σχολή pole dancing.

6 0

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν ήθελε να γίνει αεροσυνοδός -έτσι τουλάχιστον είχε δηλώσει στην «Espresso»-, αλλά, όπως προείπαμε, ας όψεται… ο στύλος!

Επίσης, παλιά ήθελε τον άντρα να είναι ευγενικός, αλλά μάλλον αυτό έχει αλλάξει και τον θέλει πιο… aggressive, γι’ αυτό προφανώς δέχτηκε να γίνει η «μούσα» του Χρήστου Δάντη, την οποία αποκαλεί στο βιντεοκλίπ του «κ@@@@λα».

ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ

Κι ενώ το τραγούδι του «Κ@@@@λα σε μισώ» έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων ακόμα και στους συναδέλφους του (βλ. Sunny Μπαλτζή, Σοφία Βόσσου, Αντζυ Σαμίου), ο Χρήστος Δάντης θεωρεί υπερβολικό όλο αυτό τον θόρυβο.

Οπως δήλωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Λάμπρου Κωνσταντάρα: «Εχει γίνει πολύς ντόρος και πολύ θέμα με το τραγούδι, γιατί περιέχει μια πολύ κακόηχη λέξη για αυτούς, το “κ@@@@λα”, και έχει κολλήσει όλος ο κόσμος, και εν πάση περιπτώσει δεν καταλαβαίνω γιατί έχει κολλήσει» είπε ο δημοφιλής καλλιτέχνης και πρόσθεσε: «Δεν θεωρώ ότι είναι σεξιστικό, δεν είναι σεξιστικό και για ποιον λόγο να είναι σεξιστικό, γιατί αν ήμουν γυναίκα θα έλεγα “κ@@@@λα σε μισώ”. Πιστεύω ότι το ρεπερτόριο δεν μπορεί να απαγορεύει σε έναν άνθρωπο να εκφράζεται, αυτό το θεωρώ φασισμό. Και θεωρώ φασισμό οποιονδήποτε βγαίνει και κράζει και λέει ότι “απαγορεύεται ο Χρήστος Δάντης να λέει τέτοιο τραγούδι”. Ποιος μου το απαγορεύει; Και γιατί μου το απαγορεύει;».

Μεταξύ άλλων βέβαια άφησε και αιχμές για τους συναδέλφους του που τον έκριναν: «Οι επώνυμοι που βγήκαν και τοποθετήθηκαν γι’ αυτό είναι άνθρωποι που έχουν ενοχές και πράγματα που τους βαραίνουν για το παρελθόν τους» τόνισε.


offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...